švedai pasakoja, kad čia gyvena trolis, bet aš jo nesutikau gal miegojo tuo metu jis, o gal labai slapstėsi... anyway, man patiko šis pusiasalis pietvakarinėje Švedijoje
Turėjau daug nuotraukų iš ten, bet kažkur dingo.
Gal tenai pats buvai?
Buvau bei esu buvęs geologijos praktikoje Bornholmo saloje. Deja, šiuo metu nuotraukų neglaiu patalpinti, nes jos yra kitame kompiuteryje, kurį palikau Švedijoje. Kai grįšiu iš Lietuvos, pamėginsiu papildyti galeriją.
Visos trys šalys yra salose ir pusiasaliuose, o dvi - pailgos, aprėpiančios kelias klimatines ir gamtines juostas/zonas, todėl kraštovaizdžiai įvairūs. Šiaip, stengiausi atrinkti neįprastesnius toms šalims vaizdus, pavyzdžiui, pavaizduoti ne vien lygumų Daniją, šcherais ir ežerais išraižytą Švediją bei fjordais ir kalnais garsią Norvegiją.
Atradau kelias nuotraukas.
Labai graži panorama atsiveria iš švyturio, bet sunku patekti ten per smėlį, nes užpustytos durys.
Vietinis šita vieta vadino "Kopos žudikės"
Falsterbo yra nedidelis pusiasalis Švedijos pietuose, kurio pakraščiuose formuojasi nedidelės įlankėlės, nuo jūros atskiriamos balto smėlio pusiasaliais. Tai kurortinė vieta, kurioje yra nedideli miesteliai bei golfo aikštynai.
Comment