O cia tai nuotraukos. Labai grazu. Dekui
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga / Chicago
Collapse
X
-
Metropolis
Nepaprastai grazios nuotraukos. Chicago's downtown'as man visada buvo tikro dangoraiziu miesto pavyzdys, savotiskas etalonas. Nors ten jau senokai neteko buti , bet sios fotkes kuo puikiausiai atgaivina smegeneles . Dekui Didmiestis
Comment
-
Metropolis
Didmiestis, butu labai faina, jei kada imestum Skokie rajono Chidcago fotkiu. Kazkuo tas rajonas ypatingas, tik, deja, daba nepamenu kuo
Comment
-
Parašė Metropolis Rodyti pranešimąDidmiestis, butu labai faina, jei kada imestum Skokie rajono Chidcago fotkiu. Kazkuo tas rajonas ypatingas, tik, deja, daba nepamenu kuo
Comment
-
Metropolis
-
Siandien teko kelias valandas su reikalais pasmirineti po miesta, tad padariau viena kita nuotrauka Sakau, gal kam bus idomu ir tuo paciu atnaujinsiu sia tema! O si tema, jeigu kas uzmirsot, yra apie miesta pavadinimu...
Cia apstu naujosios architekturos
Netruksta ir senesnes...
Cia, isimaises i pilka minia, tampi vienas is milijonu
Cia netruksta ir "ziopliu" zvairuojanciu i parduotuviu vitrinas
Minioje visi zmones atrodo supanaseje...
...bet jeigu geriau isiziuri, pradedi matyti atskirus veidus
Cia pastoviai kazkas vyksta...
Ziniu ir naujausiu istoriju ant kiekvieno kampo
Cia centrines gatves visada gludi seselyje
Cia visada malonu pasivaikscioti jaukiais skvereliais
Cia kiekviena diena prasideda va taip...
Ir baigiasi va sitaip...
Stai toki "Veju Miesta" uzfiksavo mano akis siandien
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąGeras momentas pagautas su ta porele.
Comment
-
Didmiesti,teigi nesas geras fotografas,taciau sios nuotraukos tikrai nuostabios ir atrodo darytos tikro profesionaloAciu!Ketvirta nuo virsaus puikiai tiktu miestu nuotrauku konkursui.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
Kas cia per pastatas vidury? (ta baznycia)
Comment
-
Parašė topstarcanada Rodyti pranešimąDar, naujas fotoaparatas ar ismokai naudotis photoshop'u, nes nuotrauku kokybe labai pagerejo ziurint i senesnes ar ivaldei fotoparata. Pasidare labai idomu.
Comment
Comment