Dėkui už įdomius vaizdus Tik būtų nuostabu, jei nuotraukas išsaugotumei JPG formatu, mat jis kur kas glaudesnis už PNG. Kai darbe greitas Internetas dar galima žiūrėti, bet namie dėl didelio nuotraukų kiekio kantrybės nebeužtenka.
Ar ne garsusis Konfucijus? (ši nuotrauka JPG užimtų apie 7-8 kartus mažiau)
[QUOTE=Mantaz]Dėkui už įdomius vaizdus Tik būtų nuostabu, jei nuotraukas išsaugotumei JPG formatu, mat jis kur kas glaudesnis už PNG. Kai darbe greitas Internetas dar galima žiūrėti, bet namie dėl didelio nuotraukų kiekio kantrybės nebeužtenka.
Nera uz ka Dabar prisiminiau, kad jau kazkas anksciau buvo prases manes to paties, del tu paciu priezasciu, tik as uzmirsau. Sekanti karta, tikrai pasistengsiu prisiminti!!!
Ar ne garsusis Konfucijus? (ši nuotrauka JPG užimtų apie 7-8 kartus mažiau)
Visko gali buti Prie jo nieko anglu kalba nebuvo parasyta (bent jau as nemaciau), tad negaliu tiksliai pasakyti.
Dabar daznai tenka buti netoli centro, tai laikas nuo laiko vis papildisiu sia tema idomiomis nuotraukomis Dabar idedu vakarykstes nuotraukas is UIC (The University of Illinois at Chicago) studentu miestelio
Nuo parkinimo garazo stogo
Tas pats 290 greitkelis, zvelgiant link centro
Vis dar nuo tos pacios vietos, tik i kita puse
Auksciausias universiteto pastatas
Aukstis: 103 metrai, aukstu: 28
Nuo vieno is universitetiniu pastatu balkono
Tas pats aukstaugis universiteto pastatas
UIC studentai, gali megautis stai tokias vaizdais pro auditoriju langus
Su laiku bus daugiau sito rajono nuotrauku, tuo paciu ir universiteto pastatu
Seip, tiek nakti, tiek diena yra grazu, bet nakti daugiau triuksmo (muzikos, garsaus juoko, sukavimu).Man asmeniskai, tai vienodai grazu ir diena, ir nakti
Excaliber night clube ir McDonalds Rock esu buves, labai geri atsiminimai!
Ziuru linksmai, Liutass, laika leidai Cikagoje Tam McDonalde visada malonu pasedeti (karts nuo karto ten kavos atsigeriu), nes viduje labai grazu, o per langa vaizdas irgi nepakartojamas!!!
Ziuru linksmai, Liutass, laika leidai Cikagoje Tam McDonalde visada malonu pasedeti (karts nuo karto ten kavos atsigeriu), nes viduje labai grazu, o per langa vaizdas irgi nepakartojamas!!!
teko, teko....
When a man lies, he murders some part of the world
Seip esu suplanaves si savaitgali ten nusitrenkti, bet nieko is anksto nepazadu, nes paskutiniu metu esu visai su laiku susipykes Kad ir kaip ten bebutu, nuotrauku is United Center apylinkiu tkrai bus: anksciau ar veliau (manau, kad anksciau)
Siandien po paskaitu visiskai netiketai gavau pasiulyma nueiti i kokia nors kavine, esancia "Greek Town"! Nors laikas spaude, bet nutariau trumpam prasiblaskyti. Niekada anksciau nebuvau Graiku miestelyje, tad likau suzavetas! Kadangi neturejau daug laiko ten pabuvoti, tai nuotrauku ir nepadariau daug. Turiu pasakyti, kad "Greek Town'as" mane labiausiai suzavejo europietisku kaviniu/restoranu gausa! Ir seip ten labai jauki, bei maloni vietele laikui praleisti Stai keletas nuotrauku!
Ateinam i Greek town
Cia galima nusipirkti graikiskos muzikos (jei kam tokia patinka)
Comment