As tai nelabai turiu su kuo palyginti, nes tai vienintelis Chinatown'as kuriame teko buti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga / Chicago
Collapse
X
-
Zinai, turiu prisipazinti, kad apie toki restorana net negirdejau. Net nebuciau pagalvojes, kad NBA legenda turi restorana Chinatown'e Tad, kaip supranti, deja turiu tave nuvilti- nuotrauku neturiu Seip dekui, kad apsvietei, nors Chinatown'e nesilankau daznai, bet kita karta zinosiu, kur reikes eiti uzkasti
Comment
-
Parašė DidmiestisZinai, turiu prisipazinti, kad apie toki restorana net negirdejau. Net nebuciau pagalvojes, kad NBA legenda turi restorana Chinatown'e Tad, kaip supranti, deja turiu tave nuvilti- nuotrauku neturiu Seip dekui, kad apsvietei, nors Chinatown'e nesilankau daznai, bet kita karta zinosiu, kur reikes eiti uzkastiWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė DidmiestisAs tai nelabai turiu su kuo palyginti, nes tai vienintelis Chinatown'as kuriame teko buti"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Parašė liutassNe ne, ne China Towne Tiklsiai neprimenu kur. Viduje gan idomi krepsinio trofeju ekspozicija, nuotraukos, plakatai.
Comment
-
Parašė topstarcanadaEsu pora Chinatown'uose buves, tai labai jie yra panasus. Paziurejus tavo nuotraukas, tai nelabai skiriasi kuo nuo kitu. Sudetai pavyzdziui Cikagos, Vankuverio ir kitu miestu Chinatown'us ir uzvaidintai "Cikagos Chinatow'nai" nieks net neitartu, kad yra ir is kitu miesto nuotrauku.
Comment
-
Parašė DidmiestisPlanuoju surengti pasivaiksciojima po rajoneli, kur stovi Chicago Bulls arena (jeigu nepasikeis planai), tad tuo paciu pasidomeciau, kur stovi tas restoranas! Jeigu kur nors netoli (gali buti ir Downtown'e), tai gal ir aplankyciau, nes pati visai sudominai, bet jeigu, kur toli...gal kada prie progosWhen a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Sakau, gal kam bus idomu pasiziureti, kokie Chinatown'e gyvenamieji namai stovi. Seip tai pastebejau, kad dauguma kinieciu yra gan tvarkingi, nors ir skupus Ju namai nera kazkuom labai issiskiriantis, bet man buvo malonu pasivaikscioti, vis geresni varda igaunanciam mikrorajone Stai kelios nuotraukos!
Labai daug namu yra tokiu
Patinka, kad yra balkonai
Pastebejau, kad ir kiemai gan svarus
Tokie laiptai pagyvina vaizda
Dar namu...
ir be komentaru
Comment
-
Parašė topstarcanadaGrazu, svaru ir tvarkinga.
Negrazu klausti, bet gal galetai parodyt kokiame name tu gyveni, labai smalsu pasidare
Comment
-
Parašė DidmiestisZinoma, kad galiu, bet reikes palaukti rytojaus, nes neturiu nuotraukos. As nebegyvenu name, jau 2 metai, kaip persikraustem i apartmentus Mano tevai nusipirko buta Vilniuje ir planuoja uz kokiu 2 metu visam laikui grizti i Lietuva, tad taupo pinigus"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Parašė topstarcanadaTai ir tu planuoji gryzti kartu
Tai va prasei mano busto nuotraukos, stai ir ji... Foto daryta praeita ziema, tad taip niurokai ir atodo, bet vasara vaizdas kiek grazesnis
Comment
-
Parašė DidmiestisNiekada nespjaunu i vandeni, bet greiciausiai, kad as liksiu cia, nors kita vertus, po dveju metu gali daug kas pasikeisti!!! Seip man labai patinka dideli miestai, todel as ir mokausi cia, nors galejau ir Vilniuje (buvo suteiktos tam visos salygos)
Tai va prasei mano busto nuotraukos, stai ir ji... Foto daryta praeita ziema, tad taip niurokai ir atodo, bet vasara vaizdas kiek grazesnis
http://img100.imageshack.us/img100/6333/chinatown093xd7.png
Dekui uz visas nuotraukas"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
Comment