Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

US. Čikaga / Chicago

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Aisku. Nu gerai uztenka apie orus Lauksim nauju nuotrauku, tikuosiu giedru oru
    "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė topstarcanada
      Aisku. Nu gerai uztenka apie orus Lauksim nauju nuotrauku, tikuosiu giedru oru
      Butinai!!! O kai visiskai atsils, tai bus centro nuotrauku antpludis

Comment

America the beautiful

Comment

Parašė liutass
          America the beautiful
          Gaila, kad maza dalis ta pripazysta

Comment

Mane gali priskaiciuot prie mazos dalies
            "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Parašė Didmiestis
              Gaila, kad maza dalis ta pripazysta
              Maza dalis ja mate tokia...

Comment

Parašė topstarcanada
                Mane gali priskaiciuot prie mazos dalies
                Kai taip parasiau, tai tu pirmas man atejei i galva Tad esi priskaiciuotas pirmu numeriu!!!

Comment

Parašė liutass
                  Maza dalis ja mate tokia...
                  Nebutinai. Dazniausia, kai zmogus pamato kazka grazesnio uz savo kiema, ta grazesni pradeda juodinti, kad jo paties kiemas neatrodytu taip blogai

P.S. Jeigu zmogus nuvaziuoja prie Didziojo Kanjono ir sako, kad buvo didziule klaida ten vaziuoti, nes net Satrijos kalnas geriau atrodo, tai as jau nebeturiu zodziu...

Comment

Amerikoj moderni architektūra yra fantastiška, kaip, beje, ir gamta. Visi tie "man čia nepatinka", "nieko gero" ir pan. yra nepilnavertiškumo komplekso kamuojamų individų, norinčių pasirodyti protingesniais, paistalai.

Labai norėjau ten nuvažiuoti šiais metais, jau buvau beveik į ambasadą nuėjęs, bet draugai perkalbėjo važiuoti su jais į Aziją. Labai tikiuosi į Ameriką nuvažiuoti kitais metais. Amerika - jėga Ačiū už nuotraukas ir informaciją.
                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

/\ Man buvo panaši situacija, tik vizą aš turėjau 5 metams, bet taip ir neteko ja pasinaudoti. Kai pagaliau šiemet užsidirbau pakankamai pinigų kelionei ir buvau jau beveik nusprendęs Birželį skristi porai savaičių į LA, paaiškėjo, kad pakankamai rizikinga vykti į JAV likus nedaug laiko iki vizos galiojimo pabaigos. Kadangi mano viza baigiasi Liepą, buvo daug šansų, kad imigracijos tarnyba manęs neįsileistų...

Comment

Parašė blitz
                        Amerikoj moderni architektūra yra fantastiška, kaip, beje, ir gamta. Visi tie "man čia nepatinka", "nieko gero" ir pan. yra nepilnavertiškumo komplekso kamuojamų individų, norinčių pasirodyti protingesniais, paistalai.

Labai norėjau ten nuvažiuoti šiais metais, jau buvau beveik į ambasadą nuėjęs, bet draugai perkalbėjo važiuoti su jais į Aziją. Labai tikiuosi į Ameriką nuvažiuoti kitais metais. Amerika - jėga Ačiū už nuotraukas ir informaciją.
                        Dar nuvaziuosi ir gal dar ten gyvensi, kas zino. Dziugu, kad atsiranda tokiu zmoniu, kurie nekeiksnoja USA iki nukritimo. As nesakau, kad cia viskas tobula, nes taip niekur nera (visada gali atrasti trukumu), bet kai kuriu paklausius, tai atrodo, kad Amerikoje nera absoliuciai nieko gero. Tie kurie skleidzia perdetai neigiamus atsiliepimus apie sia saly, arba nera buve, arba seip turi psichologiniu traumu!

Comment

Parašė Vaidas
                          /\ Man buvo panaši situacija, tik vizą aš turėjau 5 metams, bet taip ir neteko ja pasinaudoti. Kai pagaliau šiemet užsidirbau pakankamai pinigų kelionei ir buvau jau beveik nusprendęs Birželį skristi porai savaičių į LA, paaiškėjo, kad pakankamai rizikinga vykti į JAV likus nedaug laiko iki vizos galiojimo pabaigos. Kadangi mano viza baigiasi Liepą, buvo daug šansų, kad imigracijos tarnyba manęs neįsileistų...
                          Tu teisus, rizikos buvo tame. Gal ir gerai padarei, kad nesurizikavai, nes jeigu butu neisileide, butum patyres siokiu tokiu financiniu nuostaliu. Visada gali is naujo paprasyti vizos ir atskristi apsidairyti!!!

Comment

Parašė Didmiestis
                            Dar nuvaziuosi ir gal dar ten gyvensi, kas zino. Dziugu, kad atsiranda tokiu zmoniu, kurie nekeiksnoja USA iki nukritimo. As nesakau, kad cia viskas tobula, nes taip niekur nera (visada gali atrasti trukumu), bet kai kuriu paklausius, tai atrodo, kad Amerikoje nera absoliuciai nieko gero. Tie kurie skleidzia perdetai neigiamus atsiliepimus apie sia saly, arba nera buve, arba seip turi psichologiniu traumu!
                            Ypac Lietuvos muzikos atlikejai. Per televizija visa laika keiksnoja, kaip jiems ten blogai ir t.t. Nesuprantu ka jie tuo nori pasakyti.

Comment

Jeigu ten taip blogai, tai del ko vaziuoja koncertuoti? Kai per keliu savaiciu tura susikrauna beveik metu alga- tada turbut nekeiksnoja. Nu, supratai, ka as norejau pasakyti Gerai, matau, kad man jau pinasi mintys, tai as geriau eisiu miegoti, nes rytoj anksti keltis. Labanakt

Comment

Tau labanakt, o man Labas rytas. Saldziu sapnu

Comment

Zvelgiant i centra is vakaru Cikagos

Tas pats, tik nuo zemes

Pasisukus i kita puse

Comment

Grazu. Medziai pradeda zaliuot, o pas mus dar nelabai Aciu uz foto eilini karta

Comment

Cia tas zmogelis zvejoja ar ka jis ten daro, nelabai matosi

Comment

Zvejoja. Aplinkui gal dar maziausiai kokie 8 zvejai, tik nesimato nuotraukoje! Ju nenorejau fotkinti

Comment

Vos nemiesto centre Gera pramoga gyvenant tokiame mieste.

Comment

Working...
                                          X