Dežavu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
US. Čikaga / Chicago
Collapse
X
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąDežavu?___________
pirmas coworking'o centras Lietuvoje - Hub Vilnius
Comment
-
Parašė EdvinasB Rodyti pranešimąAčiū jums už visas foto.. Pasijutau kaip ištikro būčiau buvęs Čikagoje .______________
The Division Bell
Comment
-
Amerikiečiai bišk pagalbos..
1.Kaip gauti tą žalią kortą?
2.Ką daryti kai atvykęs neturi net kur apsistot,jokių giminių,darbo.
3.Girdėjau,kad laimėjus žalią kortą dar du metus reikia dokumentus kažkokius tvarkytis. Ar tai tiesa?
4.Kas yra ESTA?
5.Kas tas Social security number?
6. Turint žalią kortą,tai laisvai galima įsidarbint? Nes kiek girdėjau kitiems dar iškyla visokių problemų.
Gavau atsakymus iš lietuvio gyvenančio Amerikoje.
1. Krepkis is Ambasada. Neatsimenu kaip tiksliai, bet internete reikia uzsipildyti forma. Kam tau ta zalia korta aplamai? Uztenka darbo vizos, zalia korta tam jeigu planuoji cia pasilikti visam.
2. Hmm, aspsistok viesbuti? Seniau bent jau budavo namai/butai kur naujai atvaziave lietuviai kartu gyvendavo, bet tada buvo masine imigracija, nezinau ar kazkas panasaus dabar yra.
3. Du metus gal ne, bet laiko uztrunka ir pinigu.
4. Nezinau.
5. Kortele popierine ir ant jos numeris. Tas numeris reikalingas viskam, pradedant teisiu issilaikymui ir baigiant saskaitu banke atsidarymui. Be jo ir negausi darbo legalaus.
6. Zalia korta tai cia nerodiklis, man aplamai jos prireikia kai tik skrendu i Lietuva. Social Security numeris svarbiausia.
As tau siaip rekomenduociau atvaziuoti cia taip be vizos ir apsiziureti kas kaip (Nes 50% atvaziavusiu spjauna i viska po puses metu ir vaziuoja namo) o poto visokias zalias kortas tvarkytis. Ir jei gali varyk su kokiu draugu ar pan. vienam cia labai sunku bus.Paskutinis taisė EdvinasB; 2010.01.10, 11:29.
Comment
-
Kadangi teko apniukusį pusdienį pabūt Čikagoje, tai neatsilaikau nepasidalijusi savo įspūdžiais
Tiesa, man šis miestas labai patiko, net netikėjau, kad jis toks įspūdingas. Jame tiek daug kontrastų.. Jis turi ir ežerą, ir upę - o tai suteikia daug žavesio miestui.
Pradedu nuo vaizdo per viešbučio langą, kuris buvo apie 30 km nuo miesto centro
Mašiną pastatėme aikštelėje ir sumokėjom 12 dolerių, kas Amerikoje nei daug nei mažai, vienu žodžiu, vidutiniškai nuplėšė Išlipome pačiame centre ir štai ką pamatėm..
Garsiojo Trump pastatas.. ne toks jau ir trumpas
Metro ir po juo
ir prie metro
Įspūdingiausia miesto dalis - parkas, fontanai ir "pupa".
Tai toks mano mažas reportažas iš lietuvių miesto Būtinai dar ten sugrįšiu ir stengsiuosi pataikyt, kad saulė šviestų
Comment
-
Jooooo Ta pirma foto turėjo būti įdėta paskutinė įspūdžiui dar labiau sustiprinti Gražu, dėkui. Tik gal gali ir paprastesnių foto įdėti, eilinės gatvės, skerskatvio... Nes dbr, tai visos rinktinės Nžn gal kaip jau geru fotografu patampama, nesinori dėti eilinių foto
Turiu klausimą, tau Dija. Kuris iš didžiųjų štatų miestų tau l.patiko. Gali ir sudaryti top5 Mano visas top5 vietas užimtų NYC, nes tik jame ir buvau
Beje tikiuosi vėliau xxl įmes foto iš šio miestoYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąJooooo Ta pirma foto turėjo būti įdėta paskutinė įspūdžiui dar labiau sustiprinti Gražu, dėkui. Tik gal gali ir paprastesnių foto įdėti, eilinės gatvės, skerskatvio... Nes dbr, tai visos rinktinės Nžn gal kaip jau geru fotografu patampama, nesinori dėti eilinių foto
Turiu klausimą, tau Dija. Kuris iš didžiųjų štatų miestų tau l.patiko. Gali ir sudaryti top5 Mano visas top5 vietas užimtų NYC, nes tik jame ir buvau
Beje tikiuosi vėliau xxl įmes foto iš šio miesto
Ačiū
Iš tikrųjų dar nelabai daug aplankiau iš "didžiųjų miestų", bet iš tų, kuriuos mačiau galėčiau pasakyt, kad:
Vašingtonas (nes čia gyvenu ir kaifuoju )
Niujorkas
San Diego
Chicago
Baltimore
Tiesa, čia labai subjektyvu, nes viskas priklauso nuo nuotaikos, draugijos, oro
Comment
-
Čikagą mačiau pirmą kartą - miestas su savo aura ir dvasia. Praleistos tik kelios valandos, tačiau degu noru grįžti ir vėl ir vėl ir vėl.
Pradžia juodynuose...
... ir persilaužimas į šviesą
Paskutinis taisė xxl; 2010.06.02, 20:50.Architektūros fotografija: http://www.garbacauskas.com
Comment
-
Lietuvių tautinės kapinės, Čikaga (Chicago).
Nuoširdžiai peržiūrėjau visas Čikagos temos nuotraukas ir neužtikau nei vienos iš Lietuvių tautinių kapinių. O ten tikrai galima pasijusti kaip Lietuvoje...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.