Vakar neplanuotai atsirado 3 valandu langas univere ir kaip tycia turejau fotika su savim. Nuvaziavau i Chinatown'a pavalgyti ir sugalvojau pafotografuoti Near South Side rajona. Galvojau isvaiksciosiu kur kas daugiau, bet deja... Saltas Vejas taip prapute smegenis, kad net paskutiniai vingiai issitiesino. Tad jau po nepilnos valandos buvau priverstas nutraukti visus vaikstinejimus. Kad ir kaip ten bebutu, dedu pirmasias nuotraukas!
Praejus ChinaTowna, vaizdelis nekoks
"Kandynai"
Tiksliai nezinau, bet garantija negrai gyvena
Vieni is baisiausiu daugiabuciu visame mieste
Vos tik pradejus judeti i Siaure, vaizdai keiciasi i geraja puse
Aš pastebėjau, kad čia, Lietuvoj ir apskritai Vakarų Europoje gaudoma kiekviena netolerancijos apraiška. Tik pamėgink juodaodį negru pavadinti. O Didmiestis, kaip pastebėjau, šitą žodį vartoji be jokios sąžinės graužaties. Kaip ten, anapus vandenyno, yra iš tikro?
Aš pastebėjau, kad čia, Lietuvoj ir apskritai Vakarų Europoje gaudoma kiekviena netolerancijos apraiška. Tik pamėgink juodaodį negru pavadinti. O Didmiestis, kaip pastebėjau, šitą žodį vartoji be jokios sąžinės graužaties. Kaip ten, anapus vandenyno, yra iš tikro?
Kiekvienam savaip, bet man negras buvo ir liks negru. Dar yra sioks toks skirtumas tarp negro ir nigerio- pastarasis yra negras, visiskoje degredacijos virsuneje (narkomanas, zmogzudys, valkata...) Girdejau, kad Lietuvoje jau ne viena nubaude uz zodi negras, Cigonas it t.t. Juokinga tik tas, kad paprasta zmogeli tai greitai nuskriaudzia, bet kai koks Garastas viesai juodzius negrais isvadina, tai kazkaip byla stebuklingai buna nutraukiama!
Didmiesti , o tai kaip supratau pagal tavo pasakymus Jav kiekviena rase gyvena atskiruose rajonuose? Na pvz Pietinėje Čikagoje galima sutikti baltaodžių? Ar Jav nepaplitę mišrūs rajonai?
Didmiesti , o tai kaip supratau pagal tavo pasakymus Jav kiekviena rase gyvena atskiruose rajonuose? Na pvz Pietinėje Čikagoje galima sutikti baltaodžių? Ar Jav nepaplitę mišrūs rajonai?
Pietineje Chicago galima sutikti nemazai baltaodziu, lygiai kaip ir siaurineje galima sutikti juodziu. Istikro, yra keletas visai neblogu rajonu pietineje miesto dalyje, kur dominuoja baltieji! Principe tai tu teisus, dauguma baltaoziu gyvena su kitais baltaodziais, o negrai gyvena su negrais. Zinoma, ir misriu kvartalu buna, bet jie su laiku isnyksta. Pavyzdzui, jeigu rajone gyvena 30% juoduju ir koks 60% baltuju (10% vis like), tai jau gali pasireiksti pirmieji "white flight" pozymiai ir netolimoje ateityje rajonas bus visiskai juodas, pavirs i "kandyna" tolygu lietuviskajam cigonynui!
Sutinku, bet, pavyzdžiui, Lietuvoje tokie pasisakymai ar nenorai gyventi būtų vadinami homofobiškais, provincialiais etc. O ten, kaip suprantu, į vatą nevyniojama. Jei karalius nuogas, kiekvienas to nebijo pasakyti.
Sutinku, bet, pavyzdžiui, Lietuvoje tokie pasisakymai ar nenorai gyventi būtų vadinami homofobiškais, provincialiais etc. O ten, kaip suprantu, į vatą nevyniojama. Jei karalius nuogas, kiekvienas to nebijo pasakyti.
Tai visada atsiras naivuolių ir bandančių suvienodinti žmones, nors jie tokie nėra.
Comment