Gražu, o ar nebaisu po centrą naktim su veidrodžiu vaikščiot? Vienas vaikštai? ar apsaugą samdai?
Prikarksėsi tu man su tuo saugumu Milžiniškas miestas, brangiausi viešbučiai, visada kas nors kur nors vyksta, pilna policijos. Aišku, nesąmonių nereikia daryti, bet gal kaip nors be nuotykių pasiseks išsiversti. Yra ghetto rajonų - ten tai tikrai geriau nelįsti
miske? hmmz, man gerai butu miske - kokiame nors Hardangerfjorde (Norway) jaukiame mazame namelyje... anyway, man patiko pasibastyti po naktini Veju Miesta fotkese. o ten yra zmoniu?
ir kaip gi tu ten gyveni - tame metalo ir betono mieste?
Visai neblogai. Yra ežeras, parkai, "forest preserves", teatrai, muziejai ir t.t., o ir iki gažaus paplūdymio ( panašaus kaip mūsų prie Baltijos ) man tik apie valanda kelio. Šiaurės Amerikos miestų merų asociacija ( ar kaip ji vadinas ) jau kelintą kartą išrenka merą Daley kaip geriausiai besitvarkantį. Visais įmanomais būdais bandoma pridėti kuo daugiau žalumos, o ir rimti projektai eina pirmyn ryžtingai. Aišku, buvęs valstijos gubernatorius gavo 6 metus už kyšininkavimą, o pati valstija yra skolinga 180 mlrd. USD, bet tai niekis Svarbu, kad būtų judama į priekį
Žemom temperatūrom ir ilgu išlaikymu galima paaiškinti žmonių nebuvimą mano pateiktuose vaizduose.
Žvaigždutės paryčiais Lėktuvai pro ten neskraido. Pirmoj nuotraukoj lėktuvai skraidė tamsaus dangaus fone virš tamsaus ežero. Tik gaila, norėjau su dar ilgesniu išlaikymu pabandyti, bet mašinos važinėjančios pro šalį sukliudydavo. Ir vėjas šaltas pakilo - teko palikti šią užmačią
Nuotraukų turiu daug, tik reikia kompe apsitvarkyti. Daug eksperimentuoju, pradedu kažką jau suprasti ( gal )
Žvaigždutės paryčiais Lėktuvai pro ten neskraido. Pirmoj nuotraukoj lėktuvai skraidė tamsaus dangaus fone virš tamsaus ežero. Tik gaila, norėjau su dar ilgesniu išlaikymu pabandyti, bet mašinos važinėjančios pro šalį sukliudydavo. Ir vėjas šaltas pakilo - teko palikti šią užmačią
Matai kaip. O as galvojau, kad ten lektuvas. Niekuo beveik nesiskiria zvaigzde nuo lektuvo svieseles. Bet gerai isiziurejau ir pamaciau skirtuma.
P.S. Tikiuosi nepamirsi uzmacios, kuria buvai sugalvojes.
P.S.S Grazi pas jus ziema.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Atrinkau daugiau naktinių-žieminių nuotraukų. Taigi:
1.
2.
3. Ant to vidurinio stulpo sukabintos video kameros. Toliau paeiti negalima, iškart išlenda apsauginis, ir paaiškina, kad iki vartų galima, o už jų - ne
Comment