Nu seip jis ir nera zemas Nezinau, koks jo auktis, bet primeciau, kad virs simto metru tai tikrai bus. Seip tai, nesvarbu kur stovi pastatas, Lietuvoje, ar Amerikoje- jeigu jis atinka dangoraizio kriterijus, tai jis ir yra dangoraizis Tik labai daznai zmones vartoja "savus" kriterijus dangoraiziui nustatyti
Pas mus žurnalistai straipsnio apie kokį šešiolikaukštį antraštėje dažniausiai skambiai rašo "dar vienas dangoraižis"
Pas mus žurnalistai straipsnio apie kokį šešiolikaukštį antraštėje dažniausiai skambiai rašo "dar vienas dangoraižis"
Tada Lietuvoje labai daug dangoraiziu Jeigu rimtai, tai sesiolikauksti galima pavadinti aukstaugiu, bet iki dangoraizio dar kokiu desetkos aukstu kaip ir truksta, mano nuomone
Siandien teko prabegti viena kita DownTown'o gatvele, tad ir padariau viena kita foto! Kadangi del laiko stokos fotkinau viska is eiles, tai kai kuriuos nuotraukos bus nevisai i tema
Labai įdomu, mano svajonė tai su dviračiu pasivažinėti po tokius didmiesčius... Dar galėtum paieškot informacijos ir surast, pirmąjį karkasinį pastatą pasaulyje, zn tik kad kažkur šikagoj...
Labai įdomu, mano svajonė tai su dviračiu pasivažinėti po tokius didmiesčius... Dar galėtum paieškot informacijos ir surast, pirmąjį karkasinį pastatą pasaulyje, zn tik kad kažkur šikagoj...
Tavo svajone yra labai reali ir igyvendinama Viskas ka tau reikia padaryti, tai atvykti i viena is situ didmiesciu ir issinuomoti dvirati! Del tavo prasymo, tai pasistengsiu pasniukstineti ir pasidometi, kas kaip, tik nieko nenoriu is anksto pazadeti Beje, visi dangoraiziu gerbejai turetu zinoti,kad Cikaga yra aukstaugio gimtine ir dangoraizio pradzia! Zodziu, artimiausiu laiku pasistengsiu surasti kokios nors informacijos!!!
Comment