Kaip gerai, kad atveso pas mus (turbut ne visiems gerai), plius pinigu maziau isleisiu visokiems gerimams, ypac alui
O pas jumi kaip matau labai karsta. Turbut linksma ten jums per tokius karscius
Dekui dar karta
Patikek manimi, visai mums nebelinksma. Siandien taip visas nudegiau, kad net uzmigti negaliu
Kamsciai yra velnio ismislas Kur dingo tie laikai kaip per 5 minutes is medelyno nusibelsdavau iki centro (kalbu apie savo gimtaji ir mieliausia miesta- Siaulius)
Kamsciai yra velnio ismislas Kur dingo tie laikai kaip per 5 minutes is medelyno nusibelsdavau iki centro (kalbu apie savo gimtaji ir mieliausia miesta- Siaulius)
Jo... uzjauciu tave tenai. Pats esu patyres, tai zinau koks "puikus" jausmas stoviniuoti tokiuose kamsciuose.
"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Jo... uzjauciu tave tenai. Pats esu patyres, tai zinau koks "puikus" jausmas stoviniuoti tokiuose kamsciuose.
Zinai, jeigu niekur neskubi, tai bala nemate, gali ir pakiurksoti masinoje kuri laika!!! Jeigu vaziuoji vienas, tai pora valandu gali ir telefonu paplepeti (US telefonu kalbeti kapeikas kainuoja), o su gera kompanija, tai kartais ir linksma buna. Bet taip jau yra, kad 9 atvejais is desimties, kazkur veluoji, tad gali ir paskutinius plaukus nusirauti per tuos prakeiktus kamscius
Siandien man buvo laisvadienis, tad nusprendziau truputeli papromogauti Ilgai issimiegojes (iki 3 po pietu), pasiemiau savo sese ir drauge, ir patraukiau i "promogu miesteli"- Navy Pier, esanti salia Cikagos centro! Gal daug nekalbejes, is karto keliu pirmasias nuotraukas!!!
Isvaziavus nepalankiu laiku, tenka ir vel prasikeikti kamstyje
15 aukste pasiparkinus masina, iseiname is garazo
Kitoje gatves puseje- musu keliones tikslas
Eismo reguliuotojai duoda mums zalia
Stai ir i ezera isikises zemes lopinelis, zinomas kaip Navy Pier
Kadangi oras buvo grazus, mes nusprendeme po vidu nevaiksciuoti- pasirinkome pakrante
Nors ir treciadienio vakaras, zmoniu trukumo nebuvo
Vienas labiausiai i akis krentanciu atrakcionu yra apzvalgos ratas, mano pavadintas "diavalo kalioso"
Kad tiek toli atvaziavome, nuodeme butu nepasisupti
Nuo pacio virsaus ativeria kvapa gniauziantys Cikagos vaizdai!!!
Stai ir zadetos nuotraukos nuo apzvalgos rato! Vaizdas tikroveje buvo kur kas ispudingesnis negu nuotraukose, nes labai sunkoka buvo gera kampa atrasti, visokios armaturos trugde
Paziurime i pietu puse
O dabar i Siaures
Lauko baseinas
Zvelgiant i Navy Pier pradzia
Tas pats Navy Pier is kitos puses
Skyline
Cikagos dangoraiziai, ir tolumoje uzsikises Lake Shore drive'as, kuriame buvome truputeli pastrige
Comment