Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

IN. Delis / New Delhi

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė andyour Rodyti pranešimą
    Pastebėjot, kad švariausia/steriliausia yra Vokietijoje, Japonijoje, JAV tik turtingesnių rajonuose, Kinijoje irgi mėgsta sterilumą. Tai pasaulyje dominuojančios nacijos. Sterilumas yra civilzacijos pasekmė. Bet yra ir neigiama pusė. Žmonės mažiau atsparūs bakterijoms, mažiau pakantūs kvapams, o žmogus tai biologinis išskyrų fabrikėlis
    O ko Skandinavus užmiršai? Šiaip apie vokiečių asmens higieną galima ir suabejoti. Jie kelis kartus daugiau serga nagų grybeliu nei Llietuvoje ir pan. Tai rodo higienos trūkumą. Čia reikėtų klausti gyvenančių Vokietijoje.

Parašė andyour Rodyti pranešimą
    Nori pasakyti, kad tai tautos senos tradicijos, kovoti su hemorojumi? Manau, daugelis jų net nežino kas tai yra.
    Ne, nenorėjau to pasakyti. Norėjau pasakyti, kad tai išangei sveikiau - mažiau traumuojama popieriaus. Čia, kad taip pašaipiai nežiūrėtumėt
    Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Parašė bebop Rodyti pranešimą
      O ko Skandinavus užmiršai? Šiaip apie vokiečių asmens higieną galima ir suabejoti. Jie kelis kartus daugiau serga nagų grybeliu nei Llietuvoje ir pan. Tai rodo higienos trūkumą. Čia reikėtų klausti gyvenančių Vokietijoje.
      Aš lyginau vizualiai, aplinką.

Parašė bebop Rodyti pranešimą
      Ne, nenorėjau to pasakyti. Norėjau pasakyti, kad tai išangei sveikiau - mažiau traumuojama popieriaus. Čia, kad taip pašaipiai nežiūrėtumėt
      Nemanau, kad jie taip mano

Comment

Nemanau, kad jie taip mano
        Taigi sakiau, kad taip negalvoju Tiesiog jie to nežinodami daro sau gerą.
        Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.

Comment

Working...
        X