Įdėsiu kelias nuotraukas iš kelionių po Nyderlandų pietus - Nord Brabant regioną.
Gyvenau ir dirbau, tai savaitgaliais su dviratuku išmaišiau aplinkinius miestelius ir kaimus ieškodamas pilių. Maršrutų ilgis svyravo nuo 20 iki 120 km per dieną.
Abėcelės tvarka
Boxtel'io miestelyje rasta pilis:
Croy pilis
Pilis Deurne miestelyje. Iš jos išliko tik dvi sienos, bet ten vis dar veikia baras.
Gemert miestelio pilis o gal ir dvaras
Iš Gemerto važiuodamas pamačiau miražą:
Bavaria alaus gamyklos kiemą pilną alaus dėžių, či matosi mažoji kiemo dalis.
Visos pilys apsuptos vandens. Kažkaip niekada neteko patekti į vidų, nes vis per vėlai nuvažiuodavau. Vasara buvo karšta.
Heeswijk pilis
Helmond'o miesto pilis
Vught miestelio pilis - smarkiai medžiais apaugusiais krantais, o pilyje atrodo kažkas gyvena, tai neteko daug pamatyti.
ir mano favoritė, pirma kurią pamačiau ir ji man liko pati gražiausia
Sint-Oedenrode pilis:
Tiek pilių iš Nord Brabanto. Jų yra daug daugiau, bet kai kurių ir pilimis nepavadinsi, šiaip dideli dvarai, be to labai apaugę medžiais, prastai matomi iš toliau.
Tai tiek
Gyvenau ir dirbau, tai savaitgaliais su dviratuku išmaišiau aplinkinius miestelius ir kaimus ieškodamas pilių. Maršrutų ilgis svyravo nuo 20 iki 120 km per dieną.
Abėcelės tvarka
Boxtel'io miestelyje rasta pilis:
Croy pilis
Pilis Deurne miestelyje. Iš jos išliko tik dvi sienos, bet ten vis dar veikia baras.
Gemert miestelio pilis o gal ir dvaras
Iš Gemerto važiuodamas pamačiau miražą:
Bavaria alaus gamyklos kiemą pilną alaus dėžių, či matosi mažoji kiemo dalis.
Visos pilys apsuptos vandens. Kažkaip niekada neteko patekti į vidų, nes vis per vėlai nuvažiuodavau. Vasara buvo karšta.
Heeswijk pilis
Helmond'o miesto pilis
Vught miestelio pilis - smarkiai medžiais apaugusiais krantais, o pilyje atrodo kažkas gyvena, tai neteko daug pamatyti.
ir mano favoritė, pirma kurią pamačiau ir ji man liko pati gražiausia
Sint-Oedenrode pilis:
Tiek pilių iš Nord Brabanto. Jų yra daug daugiau, bet kai kurių ir pilimis nepavadinsi, šiaip dideli dvarai, be to labai apaugę medžiais, prastai matomi iš toliau.
Tai tiek
Comment