Kapitalistinė architektūra.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SK. Rytų Slovakija
Collapse
X
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąKai prieš kelis metus buvau Slovakijoj, tai Poprade ir jo apylinkėse buvo baisiai daug čigonų.. Net nejauku kartais būdavo kažkaip. Įdomu, ar ten pastovūs gyventojai, ar gal keliaujantys čigonai... Pats miestas visai patiko. Nors man ir visa Slovakija kažkokia artima ir miela... Buvau joje jau gal kokius 4 kartus
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąUpė ar upelis, kurio pavadinimo tiksliai negaliu įvardint.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąJei gerai pamenu, tai ta upė ir vadinasi Poprad.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąČigonų iš ties daug, bet aš kažkaip nebuvau priešiškai prieš juos nusistatęs ir jokių nemalonių incidentų neįvyko. O ko nors paklausus netgi geranoriškai atsakydavo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąSpišský Hrad
Spišo pilis (slov. Spišský Hrad) – senovinis pilių kompleksas pastatytas XI-XII a. sandūroje, didžiausias tokio tipo pilių kompleksas Vidurio Europoje.
Pradedu šešiomis pilies nuotraukomis iš tolumos.
Comment
-
Interjeras įdomus taip pat kaip ir eksterjeras. Viduje veikia muziejus ir netgi mažytė gotikinė koplytėlė. Iš čia taipogi bus tik septynios nuotraukos, nes mano fotoaparatas nėra labai patikimas ten kur yra menkesnis apšvietimas.
Pagrindinė salė, kurios sienose įėjimai į atskirus kambarėlius, kuriuose pilna įdomių eksponatų.
Viename iš jų ir minėtoji koplyčia
Kankinimų kambarys.
Autentiškas viduramžių kambarys.
Autentiški viduramžių karių šarvai ir ginklai.
Comment
Comment