Parašė balabanas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio universali "Cido" arena
Collapse
X
-
KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNet su nemokamu įėjimu arenos per LKL/BBL neužpildytų. Per mažas miestas Panevėžys tokiai arenai. Tie, kas nori eiti į rungtynes, sumoka po 10-15 litų ir eina. Va, pavyzdžiui, vakar Šiauliuose net atvažiavus "Žalgiriui", buvo likę gal 2.000 vietų. Tokios arenos tokiose miestuose gali laikytis tik iš koncerto.
O su boksu tu nejuokink. Kam jis Panevėžy be boksininkų giminių, draugų ir 100 boksu besidominčių žmonių įdomus? Įdomu, kiek "Siemense" kažkada vykusiuose bokso turnyruose susirinkdavo žmonių...
O boksa as paemiau kaip pavyzdi. Manau boksas - geriau negu nieko. Jau minejau, kad ne musu darbas kazka organizuot, bet noretusi, kad arena tarnautu ne tik "7 entertainment", bet ir platesnei Panevezio publikai.
Comment
-
Parašė Bumer Rodyti pranešimąNiekas nekalba apie sausakimsa arena, bet pustuste kazkaip negerai...Tas ir yra, kad Siauliai ir Zalgiris yra kito kalibro klubai ir tai bilietai Siauliuose pigesni. Man pvz. uz Texaso rungtynes moket 15 lt yra per daug, seniau uz 7 lt nueidavau...
O boksa as paemiau kaip pavyzdi. Manau boksas - geriau negu nieko. Jau minejau, kad ne musu darbas kazka organizuot, bet noretusi, kad arena tarnautu ne tik "7 entertainment", bet ir platesnei Panevezio publikai.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąNet su nemokamu įėjimu arenos per LKL/BBL neužpildytų. Per mažas miestas Panevėžys tokiai arenai. Tie, kas nori eiti į rungtynes, sumoka po 10-15 litų ir eina. Va, pavyzdžiui, vakar Šiauliuose net atvažiavus "Žalgiriui", buvo likę gal 2.000 vietų. Tokios arenos tokiose miestuose gali laikytis tik iš koncerto.
O su boksu tu nejuokink. Kam jis Panevėžy be boksininkų giminių, draugų ir 100 boksu besidominčių žmonių įdomus? Įdomu, kiek "Siemense" kažkada vykusiuose bokso turnyruose susirinkdavo žmonių...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Panevezyje yra: Krepsinio, rankinio, tinklinio ir kt. komandos.
Bokso turnyras Karpaciausko taurei laimeti nesenai vyko.
Tai blyn atsiprasant ka tiems valdytojams geriau kai kuriu net neileisti i ta arena. Ar kaip?
Man kazkaip apmaudu kai vaziuoji pro arena o ji tuscia, tuscia.
Bilietu kainos visiems vienodos, jokio moksleiviu, studentu, pensininku ir panasiai skatinimo ateiti.
Bent jau kazkoks parodomasis treko pristatymas galejo buti. Tiek reklamavo, trekas, trekas, ajajaji vieninteliai mes cia ir t.t.
Comment
-
Treko ir aš laukiu. Galėtų kokį tarptautinį turnyrą surengti. O pradžiai ir Lietuvos čempionato užteks. Pačiam teko dviračių sportu užsiminėti, bet į treką, kažkaip plento dviratininkai nelabai mėgdavo treką. Kiek atsimenu jis toks vienintelsi yra (buvo?) Klaipėgoje.... Laukiam žinių kada tas trekas.
Beje nerakinkit temos. Dėsim foto kai aplankysimYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąPanevezyje yra: Krepsinio, rankinio, tinklinio ir kt. komandos.
Bokso turnyras Karpaciausko taurei laimeti nesenai vyko.
Tai blyn atsiprasant ka tiems valdytojams geriau kai kuriu net neileisti i ta arena. Ar kaip?
Man kazkaip apmaudu kai vaziuoji pro arena o ji tuscia, tuscia.
Bilietu kainos visiems vienodos, jokio moksleiviu, studentu, pensininku ir panasiai skatinimo ateiti.
Bent jau kazkoks parodomasis treko pristatymas galejo buti. Tiek reklamavo, trekas, trekas, ajajaji vieninteliai mes cia ir t.t.
Comment
-
Hmm seip Siauliu arenoje min bilietas yra po 6 litus (moksleiviams, studentams ir pensininkams i krepsinio varzybas) Praita krepsinio sezona situo naudodavausi (nors jau baiges senokai mokslus) kadangi jei nusiperki bilietus jie identiski ir po 15 ir po 25 ir po 40 tad ieini vidun uz 6 litus o kadangi vietu daug neuzimtu tai persedi kitur. Si sezona buvau tik 2 kartus arenoje, bet tiesa pirkau jau bilietus po 15-25 litus nes nebera pas mus studentu kas bilietus nupirkdavo
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąPasitaisys gal dar arenos valdytojaiSIAULIAI
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąHmm seip Siauliu arenoje min bilietas yra po 6 litus (moksleiviams, studentams ir pensininkams i krepsinio varzybas) Praita krepsinio sezona situo naudodavausi (nors jau baiges senokai mokslus) kadangi jei nusiperki bilietus jie identiski ir po 15 ir po 25 ir po 40 tad ieini vidun uz 6 litus o kadangi vietu daug neuzimtu tai persedi kitur. Si sezona buvau tik 2 kartus arenoje, bet tiesa pirkau jau bilietus po 15-25 litus nes nebera pas mus studentu kas bilietus nupirkdavo
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąArena visi džiaugėsi, o už bilietą niekas nenori mokėti kelių litų, nejaugi manote, kad valstybė turėtų prisidėti ne tik prie arenos statybų, bet ir visą laiką ją išlaikyti?Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.
Comment
Comment