Per porą metų žada pabaigt, o statys, beveik nėra abejonių, PST.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio universali "Cido" arena
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąvisai neblogai atrodo.. tokia apvali, i siauliu panasi
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGalėjo Panevėžys ką nors originaliau. Peršasi mintis (tikiuosi taip nebuvo), kad buvo nuplagijuotas projektas.P.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGalėjo Panevėžys ką nors originaliau. Peršasi mintis (tikiuosi taip nebuvo), kad buvo nuplagijuotas projektas.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąmusu arena turi toki grazu priekini fasadatas melynas man atrodo graziai
دائما الليتوانيه
Comment
-
Man, tai visai gerai žiurisi busima Panevežio arena !Tik vat turbut krepsinio rungtyniu metu, nebus jau tokio didelio jaukumo, del joje esancio treko !
Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.31, 18:02.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Man kitu blogos nuomones neidomios,tad stengiuosi i jas nekreipti demesio.Tai arena pradeda statyti kita menesi kiek girdejau per televizija.Urbonas buvo berlyne pasiziureti treko,tai jam skaitosi labai patiko ir sako kad bus panasus kaip musu,tik sektiek mazesnis.70 km/h greiti galima pagauti.
:buksvx:
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąmusu arena turi toki grazu priekini fasadatas melynas man atrodo graziai
BET naujesniame arenos makete vaizdas ganėtinai kitoks... http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=133 O čia tokio grožio kaip ir nebėra, kaip ir mėlynos+pilkos spalvos... Gerai, jei tai tik nevykęs maketas............
Comment
Comment