Per porą metų žada pabaigt, o statys, beveik nėra abejonių, PST.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio universali "Cido" arena
Collapse
X
-
Parašė dts Rodyti pranešimąvisai neblogai atrodo.. tokia apvali, i siauliu panasi
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGalėjo Panevėžys ką nors originaliau. Peršasi mintis (tikiuosi taip nebuvo), kad buvo nuplagijuotas projektas.P.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąGalėjo Panevėžys ką nors originaliau. Peršasi mintis (tikiuosi taip nebuvo), kad buvo nuplagijuotas projektas.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąmusu arena turi toki grazu priekini fasada tas melynas man atrodo graziaiدائما الليتوانيه
Comment
-
Man, tai visai gerai žiurisi busima Panevežio arena ! Tik vat turbut krepsinio rungtyniu metu, nebus jau tokio didelio jaukumo, del joje esancio treko !Paskutinis taisė Karolis!; 2007.01.31, 18:02.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Man kitu blogos nuomones neidomios,tad stengiuosi i jas nekreipti demesio. Tai arena pradeda statyti kita menesi kiek girdejau per televizija.Urbonas buvo berlyne pasiziureti treko,tai jam skaitosi labai patiko ir sako kad bus panasus kaip musu,tik sektiek mazesnis.70 km/h greiti galima pagauti.:buksvx:
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąmusu arena turi toki grazu priekini fasada tas melynas man atrodo graziai
BET naujesniame arenos makete vaizdas ganėtinai kitoks... http://tinkle.miestai.net/showpost.p...&postcount=133 O čia tokio grožio kaip ir nebėra, kaip ir mėlynos+pilkos spalvos... Gerai, jei tai tik nevykęs maketas............
Comment
Comment