Parašė vizas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžio universali "Cido" arena
Collapse
X
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąnebijok tokiu ne viuenas ir ne du tavo siuntimai niekuo nepagelbetu, beto juk ir jie patys zino kad yra isgerianciu
Padarysiu žygdarbį, pamačiusi firmą tokį įrodymą neabejoju svies lauk tokį degradą. Be to, sakai tokių ne vienas ir ne du, gerai, vienu bus mažiau.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKas per kalbos???
Padarysiu žygdarbį, pamačiusi firmą tokį įrodymą neabejoju svies lauk tokį degradą. Be to, sakai tokių ne vienas ir ne du, gerai, vienu bus mažiau.
Jei jau as niekuo nesusijes su statybom zinau, kad dauguma statybininku visur geria darbometu, manai pst vadovai nezino kas darosi ju valdose
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąZygdarbi
Jei jau as niekuo nesusijes su statybom zinau, kad dauguma statybininku visur geria darbometu, manai pst vadovai nezino kas darosi ju valdose
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąbe fotkiu galiu pasakyt tiek kad nuo paskutinio atnaujinimo sumontavo dar keleta stogo konstrukciju
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąGirdėjau, kad Impulsų yra visoj Lietuvoj, bet negi ir projektai jų visų identiški? :o
Comment
-
/\
Na panašūs tik tie, kuriuos patys ir statėsi, o ne nupirko iš telekomo, olympic'o, grand gym'ų ir panVisos forumo temos apie Panevėžį:
http://www.miestai.net/forumas/tags.php?tag=panevezys
Comment
Comment