nu as tau be reportazo galiu papasakot kad jau pradetas 3 aukstas o darbininku ten ne mazeja o daugeja viskas labai graziai juda i prieki o sia savaite tureciau papyskint siek tiek
Ačiū už foto ! Gal galite kas nors pasakyti kada yra planuojamas arenos atidarymas?
Miesto meras ne kartą sakė, kad atidarymas rugsėjo mėnesį. Bet ar spės, manau dar anksti spėlioti. Bet planuose turbūt įrašytas rugsėjis.
Čia jau stato tą įėjimą komandoms ar gal čia vip įėjimas bus
Ant šių kolonų bus toks nemenkas stogas. Drįstu spėti, kad čia ne įėjimas komandoms ar vip, o pagrindinis įėjimas. Bent iš vizualizacijų tinkamesnės vietos pagrindiniam įėjimui nematau... http://img227.imageshack.us/img227/7229/img3578ec1.jpg
Ant šių kolonų bus toks nemenkas stogas. Drįstu spėti, kad čia ne įėjimas komandoms ar vip, o pagrindinis įėjimas. Bent iš vizualizacijų tinkamesnės vietos pagrindiniam įėjimui nematau...
na nemanau kad tai bus pagrindinis iejimas pagal mane ten bus komandoms o pagrindiniai iejimai turbut bus 3 juk viskas labai gerai matosi
na nemanau kad tai bus pagrindinis iejimas pagal mane ten bus komandoms o pagrindiniai iejimai turbut bus 3 juk viskas labai gerai matosi
Na, nenoriu ginčytis, nes nežinau. Tik spėlioju ir tiek Man logiškiau atrodytų vienas didelis pagrindinis įėjimas... Bet po tuo stogu matosi lygtais išasfaltuota aikštelė su nubrėžtais brūkšniais ir nėra normalaus priėjimo pėstiesiems, tai gal ir klystu...
saunuoliai panavezeciai tures arena, o del kauno... nzn kas ten ivyko... va kas atsitinka kaip nekompetetingi asmenys valdzioja dirba... vienas dalykas sneket nesamones kitas dalykas rengti planus, sudarineti sutartis, kordinuot veiksmus, kur nuvede musu poziuris i tai, kad 8klases baiges giminaitis geriau negu, oxforda baiges kaimynas... prakekti skandalistai, mano nuomone tik kastruotus zmones galetum leist i valdzia, tada nesusikirtu privatus ir viesi interesai, kastruot juos reik... gnydas
saunuoliai panavezeciai tures arena, o del kauno... nzn kas ten ivyko... va kas atsitinka kaip nekompetetingi asmenys valdzioja dirba... vienas dalykas sneket nesamones kitas dalykas rengti planus, sudarineti sutartis, kordinuot veiksmus, kur nuvede musu poziuris i tai, kad 8klases baiges giminaitis geriau negu, oxforda baiges kaimynas... prakekti skandalistai, mano nuomone tik kastruotus zmones galetum leist i valdzia, tada nesusikirtu privatus ir viesi interesai, kastruot juos reik... gnydas
Nusisnekejai, zmogau... Beje kas tau Kaune netinka su ta arena? Juk tilto statybos i nemuno sala jau beveik baigtos. kai bus pastatytas tiltas, bus pradeta statyti ir arena
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
(")_(")into your signature to help him gain world domination.
Comment