Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio universali "Cido" arena

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai iš kur jūs šitą informaciją apie stadioną ir jau esamus investuotojus traukiat?

Comment

Ziurek ATV ir tu ištrauksi

Comment

Jo, info is regionines TV, bet kazkodel laikrasciai tyli...

Comment

Sekunde ir seniau apie tai rase

Comment

Jei viską įgivendins tai bus galima tik pavydėt Nes projektai tai tokie "massive"!! Iki kada planuoja įgyvendint?

Comment

nu man jau sita istorija apie stadiona idomi pasidare

Comment

Viskas jau seniai žinoma ir aišku, tik va iš kur tas stadionas atsirado tai nežinau, pirmą k. apie jį girdžiu.

Comment

Kiek pamenu buvo kalbama kad bus ne fudbolo stadionas, o dengtas maniežas (kuriame irgi fudbolą galima žaisti).

Comment

va Rydik teisingai pasake aciu kad priminei . taigi ir as buvau girdejas apie manieza

Comment

Na, bet kokiu atveju, būtų absoliuti jėga Panevėžyje turėti tik futbolui skirtą naują ir modernų, kokių 6-7 tūkst. vietų stadioną dengtomis tribūnomis. Mmm... svajonė...

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
                        Na, bet kokiu atveju, būtų absoliuti jėga Panevėžyje turėti tik futbolui skirtą naują ir modernų, kokių 6-7 tūkst. vietų stadioną dengtomis tribūnomis. Mmm... svajonė...
                        Gerai butu...Per telika minejo tik 500 vietu stadika

Comment

Parašė Bumer Rodyti pranešimą
                          Gerai butu...Per telika minejo tik 500 vietu stadika
                          nu tokios talpos sadike tik ekrano antra komanda galetu losti

Comment

gal kas zinot ar kitais metais planuojamoje atidaryti arenoje zais panevezio ,,techaso,, krepsininkai ??

Comment

Parašė kacialke Rodyti pranešimą
                              gal kas zinot ar kitais metais planuojamoje atidaryti arenoje zais panevezio ,,techaso,, krepsininkai ??
                              nu tai turbut negi arena versis tik trekininkais , imtynininkais ir lauks europos cempo

Comment

Sioks toks reportzalis is mano puses nlb kokybiskas, bet kazka iziureti imanoma

Comment

dekui uz atnaujinima sakau gal kada galetum ir PC Kleva papyskint ?

Comment

mm gal reiks patraukti.. tik man tolokai biski :/

Comment

Panevėžio areną valdys "Rubicon group"
                                      http://www.eurobasket.lt/krepsinis-2...con-group.html

Aš vienitelis šitą naujieną praleidau, ar kaip? Nejaugi dar viena arena-našta miestui bus? (atsiprašau, kad toks flegma esu-3men. senumo žinios)

Comment

Buvau ir aš vakar pro šalį pralėkęs:

Arena:

"Impuls":

Comment

dekui uz atnaujinima na ir jau matosi jog arenos pozeminiai darbai jau yra baigti

Comment

Working...
                                          X