Toshai, niekas nezyzia, tiesiog klausiam žmonių geriau susipažinusių su projektų apie kai kurias detales Anyway ir pagal plana matosi jog dalį šviesos nuims kampas bažnytėlas... išmėtyt vėlgi manau pastatų nelabai pavyktų... ale užstatymo koef ir pan bet čia jau brendam į sausą teoriją... Beja, gal statybų pilote apie spalvas ką kalbėjo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekalto Prasidėjimo bažnyčia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kas su saule, tai manau iš ryto ar vakare parapija jos turėtų gaut, o dieną neperkais
dėl 2 pastatu išmėtymo užstatymo tankumas čia nepasikeistų, bet tiesiog tokia buvo autorių įdėja paformuoti kiemelį.
Apie spalvas S.Pilote nerašo, kaip ir jokių kitų negirdėtų faktų. Bet esu tikras kad bažnyčia bus vienspalvė, balta arba šviesaus betono. Galbūt detaliau šiaulietis architektas Orangen kažką išduotų, manau kad žino.Paskutinis taisė toshas; 2009.03.03, 23:25.
Comment
-
hmmm... vat jei langeliai bent tokie būtų kaip straipsnyje kur orangen pateikė būtų kas kita... o dabar jie man asmeniškai nifiga nesižiūri... Nors kaip jau tapo įprasta (bent kaune) nesiginčysiu su architektais ir dizainieriais ne man vargšui statybininkui jų polėkį suprast ir pakeitimus
anyway, dėkui už infoTas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBet čia kaip suprantu kažkokia pasivaikščiojimo zona bus kunigams?Parašė toshas Rodyti pranešimąSchemutė iš "Statybų piloto":
Comment
-
Parašė LinS Rodyti pranešimąo toje schemutėje gatvių pavadinimai nesumaišyti???
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąDėkui už paaiškinimą. Tai tada suprantu bus žolė ir ale krūmeliai kokie nors, kur aš žaliai papaišiau... Tik tada nelebai suprantu kam tos dešinės sienos reikia...
Atvaizdas
Tai gal rimtai ta sienelė dešinėje bus biški aukštesnė, kad nuo Lyros gatvės "atskirtų", o ten kur papaišei, tai ten kunigam bus kampelis toks atsipūsti, nes matosi ten lyg ir durys padarytos išėjimui
Comment
Comment