O į ką panašu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekalto Prasidėjimo bažnyčia
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kaip minėjau man išvaizda labai patiko, bet teko su vietiniais pasiginčyti.. tai išgirdau įvairių nuomonių . Vieniems tai labiau panašu i šiuolaikinį muziejų, kitiems i modernų neaiškios kilmės pastatą atliekantį neaišku kokį vaidmenį , tik ne bažnyčios . Vis dėlto ji išsiskiria iš kitu bažnyčių savo architektūra ir abejoju ar aš pats iškarto atpažinčiau ar tai bažnyčia jei nebutu to kryžiaus
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąTokiame rajone tai kaip tik Kokio miestelio centre atrodytų kaip svetimkūnis.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąŠiame mikrorajone toks pastatas kaip tik neįsipaišo į kontekstą, kai visur aplink pilki, purvini, kampuoti komiblokai, o čia - naujas, apvalių formų, baltas, švytintis pastatas, jei ne kryžius, man tas pastatas būtų kaip koks kosminis laivas. Mano nuomone, neįsipaišo ta bažnyčia šitam rajone niekaip.
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąŠiame mikrorajone toks pastatas kaip tik neįsipaišo į kontekstą, kai visur aplink pilki, purvini, kampuoti komiblokai, o čia - naujas, apvalių formų, baltas, švytintis pastatas, jei ne kryžius, man tas pastatas būtų kaip koks kosminis laivas. Mano nuomone, neįsipaišo ta bažnyčia šitam rajone niekaip.
Comment
-
Jus nebeskieskit. Ideali erdve, puikus modernus pastatas, nuostabi architekturine dovana Siauliu pietiniam rajonui. Siulyciau visiems skeptikams siek tiek pakeliauti kad ir po Europa, siek tiek atpratinti savo 3D nuo standartu ir isisamoninti lenktas, kreivas, nesimetriskas linijas siuolaikineje urbanistikoje. Aciu.
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąPFff... Vsiška nesamonė ta bažnyčia.... Tokiam rajone... Priešais mane... ne, ne, ne... Geriau prekybos centrą
Comment
Comment