Iškarto noriu atsiprašyti už pavadinimą, nesugalvojau kaip apibendrintai būtų galima pavadinti šioje vietoje vykstančias statybas, na nieko, tikiuosiu padėsit tinkamesnį pavadinimą sugalvot, pakeisti nesunku.
O dabar prie esmės . Nuotraukos darytos prieš 2 dienas, kai su foroapartu laksčiau po miestą žvalgydamasis. Šita vieta be abejo labiausiai mane nustebino, kažkaip visai neteko girdėt apie čia vysktančias tokias dideles statybas. Šalia jau pastatyto ir veikiančio "Kesko agro" užtikau dar porą jau įgyvendinamų didelių projektų.
Vaizdas nuo miesto ribą žyminčio ženklo:
Truputį pritraukus:
Neseniai nutiesta gatvė. Dar visai neseniai čia buvo tik žvyro keliukas, o tolumoje kilo "Kesko agro". Per labai trumpą laiką vaizdelis gerokai pasikeitė:
Truputuką iš arčiau:
Artimesnis projektas, panašu, kad čia bus porą didelių dėžučių.
Žvilgsnis toliau:
Čia, bent jau man panašu, kad bus trys stačiakampiai vienas šalia kito:
Jau veikiantis "Kesko agro":
Žvilgsnis atgal:
O šitas užrašas netrukus turėtų būti iškletas:
P.S. Būtų labai gerai ir įdomu jeigu kas nors pasidalintu informacija apie tai kas čia yra statoma, nes jokių informacinių stendų neradau, o ir kad skaitęs būčiau apie čia vykstančius darbus nepamenu .
O dabar prie esmės . Nuotraukos darytos prieš 2 dienas, kai su foroapartu laksčiau po miestą žvalgydamasis. Šita vieta be abejo labiausiai mane nustebino, kažkaip visai neteko girdėt apie čia vysktančias tokias dideles statybas. Šalia jau pastatyto ir veikiančio "Kesko agro" užtikau dar porą jau įgyvendinamų didelių projektų.
Vaizdas nuo miesto ribą žyminčio ženklo:
Truputį pritraukus:
Neseniai nutiesta gatvė. Dar visai neseniai čia buvo tik žvyro keliukas, o tolumoje kilo "Kesko agro". Per labai trumpą laiką vaizdelis gerokai pasikeitė:
Truputuką iš arčiau:
Artimesnis projektas, panašu, kad čia bus porą didelių dėžučių.
Žvilgsnis toliau:
Čia, bent jau man panašu, kad bus trys stačiakampiai vienas šalia kito:
Jau veikiantis "Kesko agro":
Žvilgsnis atgal:
O šitas užrašas netrukus turėtų būti iškletas:
P.S. Būtų labai gerai ir įdomu jeigu kas nors pasidalintu informacija apie tai kas čia yra statoma, nes jokių informacinių stendų neradau, o ir kad skaitęs būčiau apie čia vykstančius darbus nepamenu .
Comment