Važiuojant nuo Marijonų gatvės pusės, klevas atrodo kaip karinis bunkeris
Na seneliams gerai bus, jaunystę primins...
Maxima milijarduose vartosi, o cia gaili keliu papildomu tūkstantėlių normalesniems architektoriams pasamdyti...
Na, mano nuomone, ką matau - tai baisu. Dar vienas plikas, nykus ir beveidis prekybos centras su standartinėmis skardomis ir stiklais. Aišku smagu, kad investuojama į pastatą, bet kodėl nepaliko sakyčiau orginalaus ir gražaus fasado?
Ar kaunietis ar panevėžietis, manau visi sutiks kad vaizdas tikrai nekoks..ir kad senasis klevo fasadas buvo žymiai gražesnis ir įdomesnis..Beje kol neprasidejo sios statybos man klevas netrodė kazkoks grazus ir ypatingas,tačiau dabar.....baisu
Nebuvo tas Klevas gražus pastatas, visas sugriuvęs jau buvo, tačiau tas unikalus fasadas teikė jam išskirtinumo ir savotiško žavesio. Jį sutvarkius, atnajinus minėtąjį fasadą tikrai būtų buvę labai gražu, o dabar tai tiesiog bijau ten eiti, dar koks nors širdies smūgis ištiks pamačius galutinį variantą ir pasiliksiu gulėt gatvėje kur nors šalia...
Pritariu pauliaK, Klevas "natūroje" taip gana dar gražiai neatrodė kaip tivoli pacituotoje nuotraukoje, o dar apžvelgus niūrią ir "kioskuotą" aplinką... Ir patsai pastatas nėra toks labai vertingas architektūriškai, didžioji jo vertė - sentimentai žmonių, kurie gyveno jaunystėje šalia jo (šalia jo - plačiąja prasme).
Ta naujoji skardinė dėžė bus estetiškesnė ir tvarkingesnė nei senasis Klevo pastatas. Be abejo, gaila, kad buvo pasirinkta nuvalkiota išeitis - skarda...
/\ Na bet fasadas tikrai fotogeniškas atrodo, t.y. man PauliaK nuotraukoje visai šauniai žiūrisi. O fasadą reikėjo pasistengti manau remontuoti, o ne nugriauti.
Comment