Panašiai atrodė ir pirmasis Babilonas prieš atidarymą be reklamų, iškabų ir lempučių... Tad ir šis vaizdas pagerės bent šiek tiek
Na tą ir buvau parašęs po nuotrauka:
Gal bent kiek parduotuvių pavadinimai uždengs tas pilkas sienas.
Bet reklamas vis tiek greičiausiai kabins tik ant tos aukštesnės pastato dalies esančios prie gatvės. O ta tolimesnė vis tiek liks tokia kokią dabar matom.
na siandien isvydau kraupu vaizda tuose ploteliuose prie klevo sienos kur turi buti automobiliai jau yra nudazytos linijos na gal kaipnors ir sutalpins ten automobilius bet kaip is ten issirangys tai neturiu supratimo
Užmušk netikiu Nebent ten per savaitę stebūklingai pasistūmėjo į priekį... kad ir iš nuotraukų, darbo mėnesiui... Kol dar priduos visoms tarnybos užbaigtą projektą...
Užmušk netikiu Nebent ten per savaitę stebūklingai pasistūmėjo į priekį... kad ir iš nuotraukų, darbo mėnesiui... Kol dar priduos visoms tarnybos užbaigtą projektą...
Na aš sakau ką man sakė..pats nelabai tikiu kad per 3 dienas užbaigs..
Iš gan patikimų šaltinių sužinojau, kad klevas turbūt atidaromas šį šeštadienį (15d.)..bet tik turbūt..jau dėliojamos prekės maximoje..
Galbūt tik tavo draugas baigia darbuotis šiame objekte tada, kažkaip sunkoka patikėti, kad spės taip greitai, o ir pranešimas apie atidarymą koks nors būtų .
Galbūt tik tavo draugas baigia darbuotis šiame objekte tada, kažkaip sunkoka patikėti, kad spės taip greitai, o ir pranešimas apie atidarymą koks nors būtų .
Nu apie impulsą irgi tik prieš tris dienas pranešė..o dirbt tai nebaigia o tik ką pradėjo..padeda ruoštis atidarymui..o aš ir pats labiau tikiu kad atidarys minmum kitą 6dienį..
Svarbiausia yra sutvarkyti aplinką, o vidų spės įrengti paskutinėmis minutėmis. Taip ir su pirmuoju Babilonu buvo, kai visi darbuotojai paskutinėmis dienomis per naktį darbavosi. Tad nieko keisto, kad ir Kleve sitaip būtų...
na siandien jau pamaciau tai kas bus tose paliktuose tarpuose sienoje bus tokie pat koriai kokie ir buvo anksciau tik skirtumas tas kad jie bus ispiesti ant stiklo jau keletas buvo pritaisytu , na o kalbant apie stovejimo aikstele prie sienos tai ten kaskoks nesusipratimas
Ta aikstele visa laika ten buvo, tiks skirtumas toks, kad seniau ten buvo toks kalniukas ir nesimate nieko. O dabar....Kraupokai ta aikstele...O siaip viskas nera taip blogai.
Comment