Labiausiai vykęs bus Akropolis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Prekybos ir pramogų centras „TILŽĖ“
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąLabiausiai vykęs bus Akropolis„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Ar nebus cia Merfio desnis Is SM (bent jau as) nieko gero nesitikejau, ir apskritai kai nepastate to 13aukscio, galvojau, kad bus prastas centras, o gavosi priesingai. Is Bruklino tikejausi kazko super, o gavosi, kad nepatogu (dar neturiu teisiu vairuoti) ten nuvykti ir nelabai ten yra kas veikti (apart ledo arenos). Tikejausi kazko super is Tilzes, nes man pakeliui vaziuojant namo, be to daug erdves ir daug galimybiu ir siaip, o gavosi visiskas slamstas... Taip kad gal geriau nieko nesitikekime is to Akropolio ir geriau bus
Comment
-
Na vat apsilankiau aš vakar toje Tilžėje, na žmonių tai mažai, mažai...
Fontanas tai ką aš žinau Vien pažiurėjus, kad išlietas iš betono, kažkaip nekaip pasidaro....
Tačiau man labai patiko Tilžės spalvos, tokia ruda... Suteikia jaukumo Ir dar daug erdvės yra, super !xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė Vertical Rodyti pranešimąPalei ideja tame Atlantis Cinema telpa 400 ziurovu per 2 sales... Keista, is akies paziurejus i tas sales nepasakyciau kad tiek daug vietu ten esama. Beje, gal kas jau lanketes? Koks ispudis, garso ir vaizdo aparatura tenkina?
Tikrai malonus KT. Bilietai 10, 12 litu.
Comment
-
Idedu kelias foto is PC Tilze. Foto kokybe nera auksta, taciau dedu, kad susidarytumet fontano vaizda. Man asmeniskai PC Tilze patinka, jauciasi kaip prabangus PC, daug erdves, medziagos kokybiskos, daug medienos interjere ir kas nemaziau svarbu, nereikia grustis per zmones norint ramiai apsiprekinti. Foto neatsipindi viso PC vaizdo. Taigi foto:
Comment
-
taip tikrai norėčiau pasakyti, kad kai esi prie fontanu ir pasiziuri i virsu, nezinau, bent man toks keistas jausmas atsiranda, noretusi, kad jiems butu suteikta daugiau erdves. Noretusi, kad liptu i virsu, nebutu suspausta ties lubomis.xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
Comment