Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių Dainų parko projektai ir vizijos

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

keletas foto sia tema... tik ka padariau...
    Attached Files

Comment

Peržiūrėjus šias nuotraukas, peršasi mintis, kad tarp tų prastumdytų žemių bus pripilta vandens ir žiemą, kai pašals, bus čiuožykla

Comment

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
        Kažkokie darbai prasidėjo dainų parke, netoli arenos
        Parašė auksellis
        Peržiūrėjus šias nuotraukas, peršasi mintis, kad tarp tų prastumdytų žemių bus pripilta vandens ir žiemą, kai pašals, bus čiuožykla
        Klystat. Cia bus naujoji BMX trasa.
        Paskutinis taisė mdz; 2007.12.13, 18:53.

Comment

Planuose Dainų parke buvo ir ledo arena, ir futbolo stadionas, viešbutis ir t.t O realiai ar dar kas nors čia planuojama ar liks tik arena?
          Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
            Planuose Dainų parke buvo ir ledo arena, ir futbolo stadionas, viešbutis ir t.t O realiai ar dar kas nors čia planuojama ar liks tik arena?
            tai buvo pranesta, kad viesbutis su baseinu jau sausi-vasari bus pradetas statyti, nu toliau bmx trasa bus, kiek zinau, del stadiono nieko naujo, galvoju paaiskes 2008 pabaigoj, pries europos neolimpines zaidines, ten kiek zinau planuojamas statyti futbolo maniezas, apie ledo arena irgi jokiu ziniu. Kazkada buvo mineta, kad viskas letai vyksta, nes veluoja detalieji planai, ir viskas tenai bus savo laiku, taigi bukit ramus per ateinacius metus turetu daug paaisketi, nes kiek atsimenu Siauliaim yra pazadeta milziniska suma pasiruosimui neolimpinem zaidinem. Gal kas turi tikslesniu ziniu tikrai labai idomu daugiau suzinot.
            http://v3rsus.lt

Comment

Working...
            X