Dėkui, osi, už nuolatinį palaikymą Tiesa, pasikartosiu vienas viešbutis Šiauliams nepakenktų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių Dainų parko projektai ir vizijos
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąDėkui, osi, už nuolatinį palaikymą Tiesa, pasikartosiu vienas viešbutis Šiauliams nepakenktų.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Būtent šitas.Gaila,nes toks aukštaūgis visai neblogai atrodytų prie arenos.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė dasefx Rodyti pranešimąas jusu visu labai atsiprasau, bet nusishnekat ziauriai
geriau man kas pasakykit kur visdelto bus BMX trasa, ar ash klystu kad kazhkur salia arenos ?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Nasa Rodyti pranešimąKokių dar statiniu? Juk dar tik arena baigia statyt o aplinkui Dainių parkas oi ne atsiprasau ŠABAKŠTYNAS ! nesupykit cia Frutyloopsui
Comment
-
Parašė Nasa Rodyti pranešimąNe as nieko nesakau bet as galvoju kol dar viska pastatys mano nuomone arena atrodys nekaip viena. Būkit geri nesupykit kad as taip galvoju Ačiū kad pašalinote Frutyloopsa jis neliaidžia pasakyti savo nuomones ačiū
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąIdomu ar bus ten kazkoks akvaparkas nedidelis ar koks baseinas
Comment
-
Rengiamas statinio techninis projektas
Informuojame, kad projektuojami sporto paskirties statiniai Dainų parko teritorijoje, Jablonskio g. 14C, Šiauliuose.
Sklypo detalusis planas patvirtintas 2004-08-10 Šiaulių miesto tarybos sprendimu Nr. T-203.
Projekto rengėjas – UAB „Archinova“ filialas „ER projektai“ Vilniaus g. 134, Šiauliai.
Projekto vadovas – Rimantas Stuopelis tel. (8~41) 52 24 11.
Projekto parengimo data – 2007 m. rugpjūčio 20 d.
2007 m. numatoma BMX trasos statyba.
Užbaigus projektą su projektiniais sprendimais bus galima susipažinti Šiaulių miesto savivaldybės administracijos patalpose Statybos skyriuje Vasario 16-osios g. 62 III a. 302 kab.LKA
Comment
-
Kažkokie darbai prasidėjo dainų parke, netoli arenos
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment