Dėkui, osi, už nuolatinį palaikymą Tiesa, pasikartosiu vienas viešbutis Šiauliams nepakenktų.
Jeigu nuomonės sutampa,tai ir palaikymas atsirasBuvo planuojamas 14 aukštų viešbutis netoli arenos,tačiau kiek girdejau,tai jo nebestatys.Nors aukštis ir vieta tikrai neblogi.
Aš irgi pritarčiau minčiai, kad miestui reikia minimum vieno (kol kas) normalaus viešbučio (juk Kryžių kalnas - turistų garantas!!!!!). Gal mažesnio kambarių skaičiaus, bet turėtų būti vietos, kur būtų galima apgyvendinti svečius ištisus metus.
Kokių dar statiniu? Juk dar tik arena baigia statyt o aplinkui Dainių parkas oi ne atsiprasau ŠABAKŠTYNAS ! nesupykit cia Frutyloopsui
Tai kad parkas nėra sutvarkytas, tai nereiškia kad jis nereikalingas ir jį galima visą iškirsti ir pristatytį visokių statinių, vien dėl to, kad jie šiuolaikiški. Pavaikščiokite po parką atidžiau, matyti formuotos alėjos, medžiai sodinti ne chaotiškai. Galų gale kur žmonės vedžios šunis.
Ne as nieko nesakau bet as galvoju kol dar viska pastatys mano nuomone arena atrodys nekaip viena. Būkit geri nesupykit kad as taip galvoju Ačiū kad pašalinote Frutyloopsa jis neliaidžia pasakyti savo nuomones ačiū
Ne as nieko nesakau bet as galvoju kol dar viska pastatys mano nuomone arena atrodys nekaip viena. Būkit geri nesupykit kad as taip galvoju Ačiū kad pašalinote Frutyloopsa jis neliaidžia pasakyti savo nuomones ačiū
Rengiamas statinio techninis projektas
Informuojame, kad projektuojami sporto paskirties statiniai Dainų parko teritorijoje, Jablonskio g. 14C, Šiauliuose.
Sklypo detalusis planas patvirtintas 2004-08-10 Šiaulių miesto tarybos sprendimu Nr. T-203.
Projekto rengėjas – UAB „Archinova“ filialas „ER projektai“ Vilniaus g. 134, Šiauliai.
Projekto vadovas – Rimantas Stuopelis tel. (8~41) 52 24 11.
Projekto parengimo data – 2007 m. rugpjūčio 20 d.
2007 m. numatoma BMX trasos statyba.
Užbaigus projektą su projektiniais sprendimais bus galima susipažinti Šiaulių miesto savivaldybės administracijos patalpose Statybos skyriuje Vasario 16-osios g. 62 III a. 302 kab.
Comment