Liudna, kad tiek mazai testato, bet dziugu, kad is vis ka nors stato
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Daugiabučių namų statyba Šiauliuose
Collapse
X
-
pauliezaz ten ne kiemas jeigu ka o tas kavailas zaliakiemis mums uzstoja saules sviesa, pazeidzia isatatymus ir yra statomas prie aukstos ytampos stulpu paziurekit tie vargsai zmones is laiptiniu iseis tiesiai i gatve.Zaliakiemis nieko vertas butas uz ji zymiai geresni prie arenos butai.FU!!!
kad ji kur ta zaliakiemi!!!Paskutinis taisė Xedos; 2015.02.16, 11:40.
Comment
-
http://www.alvalsta.lt/first/parduod...ject_id=225224 Čia rasi skelbimus, dėl namų ir kotedžų pardavimoPaskutinis taisė Ežiukas; 2006.11.08, 09:55.
Comment
-
Šiandien keletą kartų teko praeit pro statomą Dainų 10a daugiabutį, kolkas niekas radikaliai nepasikeitė... Kadangi laiko daug neturėjau, tai nelindau arčiau niekur ir duobės pačios nenufotografavau... Oras prastas, "tešlynai" aplink visur... Prietemoje jau ir kažkokių stulpų prirauta buvo, bet išmėtyti bet kur, ne vienoje vietoje, ne šalia statybvietės, o tai kituose kiemuose nesuprantamai mėtosi, sunkvežimiai takus išvažinėję...
Paskutinis taisė vizas; 2006.11.16, 19:06.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Vizas, dėkui už updeitą !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąIs mano geografijos kabineto matosi krano virsus. Kad surinkinetu tai nemaciau...
Kokia mokykla?Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
Comment