Ir ar tuos "plyšius" fasade kažkaip uždengs ar ne? Keistai kol kas atrodo...
Kiek žinau ne, galbūt kokias groteles uždės iš vidaus pusės, tačiau abejoju.. Ten stovi kažkokie dideli įrenginiai, kaip suprantu jie susiję su oru.. Tikriausiai pro ten išmes susikaupūsį blogą orą Todėl ir palikta taip. Šiaip keistai ir man atrodo..
Ką jau greit Akropolis atvers duris.. Laukiat chebryte? Neįsivaizduoju kas ten dėsis per atidarymą..
na va, mano nuomone sio pastato isvaizda yra nekomentuotina... nepazistu siauliu miesto, esu tik buves keleta kartu... gerai, kad, kiek matau, jis nera miesto centre, nes tada tai butu visiskas miesto architekturos zolojimas... visi sie alkropoliai vienaip ar kitaip zlugdo "genius loci" visuose miestuose- pagrindines gatves praranda itaka, zmoniu srautas eina nebe i miesto centra, bet i prekybos.. paziurekit, siaulieciai, ka akropolis kaune is laisves alejos padare ir tadfa suprasit, kad tokio masto pc turi buti statomi tik uzmiestyje, kaip yra daugelyje civilizuotu pasaulio saliu
Architektūros ir urbanistikos tyrimų centras. Jau FB
na va, mano nuomone sio pastato isvaizda yra nekomentuotina... nepazistu siauliu miesto, esu tik buves keleta kartu... gerai, kad, kiek matau, jis nera miesto centre, nes tada tai butu visiskas miesto architekturos zolojimas... visi sie alkropoliai vienaip ar kitaip zlugdo "genius loci" visuose miestuose- pagrindines gatves praranda itaka, zmoniu srautas eina nebe i miesto centra, bet i prekybos.. paziurekit, siaulieciai, ka akropolis kaune is laisves alejos padare ir tadfa suprasit, kad tokio masto pc turi buti statomi tik uzmiestyje, kaip yra daugelyje civilizuotu pasaulio saliu
Tai žinok šis Akropolis ir yra netoli Šiaulių miesto ribos, keli šimtai metrų ir prasideda užmiestis
Pritariu, kad tai yra dėžė, tai akivaizdu. Lietuvoje Kauno Akropolis gražiausias, mažiausiai darkantis vaizdą. O dar jei tą garažą būtų gražiai aptaisę.....
Tai jau iš Šiaulių centro, t.y. pagrindio bulvaro žmones ir visas parduotuves pasiglemžė prekybos ir pramogų centras "Saulės miestas". Nors jis galima sakyti yra šalia centro, tačiau vistiek žmonių gerokai apmažėjo. Tik kai geri orai ir kokios šventės būna, tada dar galima pamatyti daug žmonių bulvare.
Kalbant apie Akropolį, gal iš vidaus įmanoma nuotraukų pamatyti? Ar teks laukti kol atsidarys Akropolis?
Pripustė Šiauliuose.. šalta.. Brrr..
1.Vaizdas nuo Tilžės gatvės.
2.Sukalė tvoreles apsaugines į žemę.
3.Vaizdas nuo Gegužių gatvės.
4.Vaizdas nuo Aido gatvės.
5.Daug krovininiu automobiliu atvažiuoja išsikrauna ir išvažiuoja.
6.Taip pat labai daug moteriškių iš akropolio išėjo, tikriausiai būsimosios pardavėjos ir t.t.
*Sekančios fotografijos nekokios kokybės, bet galima įžiūrėti parduotuvės vidų. Vaizdas nuo Aido gatvėje esančio įėjimo.
7.---------------------------------------
8.---------------------------------------
P.S. Man parduotuvės vidus pasirodė labai baltas. Grindys baltos, lubos baltos, net ir parduotuvės baltos
Kad dėl tų nuotraukų, tai nežinau. Jau viskas taip, kaip bus ir visada. Gal pasilikit staigmeną Maximoje jau lentynos nuklotos viskuom.. Žinoma ne visos.
Kad dėl tų nuotraukų, tai nežinau. Jau viskas taip, kaip bus ir visada. Gal pasilikit staigmeną Maximoje jau lentynos nuklotos viskuom.. Žinoma ne visos.
Tai įmesk bent vieną... pablurintą Dėl dar didesnės intrigos
Comment