Parašė mantas15
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė mantas15 Rodyti pranešimąNa akropolis juda juda i prieki! Bet dydiu jis nekiari... ,na ziuresim koks bus galutinis vaizdas
Jau padarė Tilžę didžiausią, eini eini - galo nesimato, nebeatsigaudai kur kuri parduotuvė yra..
Geriausia kai statoma į aukštį ir jaukiau, ir paprasčiau viskas randama. O ir kiek vietos sutaupoma.
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąNesuprantu kam jum reikia tu didelių prekybos centrų? Prasibėgiot einat? Tam yra stadionai ar parkelis šalia... Ar čia prieš kitus miestus norit pasirodyt..
Jau padarė Tilžę didžiausią, eini eini - galo nesimato, nebeatsigaudai kur kuri parduotuvė yra..
Geriausia kai statoma į aukštį ir jaukiau, ir paprasčiau viskas randama. O ir kiek vietos sutaupoma.
Comment
-
Parašė David Rodyti pranešimąVisiškai pritariu. Užknisa vaikščioti, po tokus ilgus prekybos centrus, kaip Tilžė, Akropilis (Vilniuje). Jau geriau tegul į aukštį pastatas kyla (pvz.: Saulės Miestas, Europa)Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Šiandiena
Nuo Tilžės gatvės
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė GudJer Rodyti pranešimąNemazai jie ten issiplete, taip ir likau nesuprates iki kur bus tas akropolis: ar grynai vietoj buvusios baznycios teritorijos ar ir ant pesciuju takeliu uzlipsW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Čia toks kuklus pastebėjimas ir patarimas ateičiai: labai puikiai visos statybvietės kontekstas (ir statybų progresas) matosi einant Gegužių gatve. Iš tenai daug geriau matyti nei iš kitų pusių, kur sustatyti statybininkų vagonėliai, supilti ir sukrauti žemės ar statybinių medžiagų kalnai
Ačiu, ievutu, už nuotraukas
Comment
-
O ne per daug siauliuose bus PC :/ .Mat butina apstatyt ant kiekvieno kampo tu PC , geriau jau ka nors naudingesnio statytu nei situos gavnopolius kaip cia kazkas issireiske maximas iki ir t.t.Va ten gera ideja pastatyt Industr. parka .Kas is to jei stato tuos pc juk prekes tos pacios, kainos tos pacios , kokybe ta pati .Nice valdzia daro , ne ekonomika kelia o pramogas zmonems uz litus siulo .
Comment
-
meskisz, statoma tai, kas neša pelną... Ir ne valdžia stato, o privatininkai. Aš dabar tarkim būnų privatus asmuo, tai naxrem man statyt kažkokią nesamonę, kuri man atsipirks po 30metų kai aš gal net gyvas nebebūsiu, jei pastatęs kokį "gavnopolį" kaip Tamsta sakai, iškarto susižersiu gražaus pinigėlio...
Comment
-
Parašė meskisz Rodyti pranešimąNice valdzia daro , ne ekonomika kelia o pramogas zmonems uz litus siulo .
Statistiškai Šiauliuose PC dar nėra perdaug.
Comment
Comment