O "AKROPOLIS" bus didesnėje teritorijoje nei bažnyčia ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Vaidele Rodyti pranešimąO "AKROPOLIS" bus didesnėje teritorijoje nei bažnyčia ?
Comment
-
Parašė Garnett Rodyti pranešimąJo jis bus iki Siauliu baldu ir iki IrisoLKA
Comment
-
Parašė Drag4s Rodyti pranešimąNusikalbejai, nes salia siauliu baldu parduotuves ~1ha zemes yra pardavinejama ir priklauso tikrai ne akropoliui
Comment
-
Parašė Garnett Rodyti pranešimątaj tu nori pasakyti kad akropolis bus tik baznycios teritorijoje, man atrodo kazka supainiojai
Sklypo plotas 2,68 ha
Bendras prekybos ir pramogų centro plotas 42 tūkst. m²
Automobilių stovėjimo aikštelė 860 vietų
2,68 ha grubiai imant 150x200 metru plotas.
42 tūkst. m² mazdaug 210x200 m plotas. Vadinas bus ne vienas aukstas nes kitaip i 2,68 hektaro netelpa.
Galai kaip ir sueina. Jei butu iki IRISo tai cia milziniskas dydis, kokio Siauliams tikrai neprireiks.
Paskutinis taisė mdz; 2007.03.18, 12:57.
Comment
-
Jei dar nebuvo vat kelios didesnes "nuotraukeles"
Renderiai paimti is http://www.3dbug.com/ autoriaus Zilvineeelis darbai. TIkiuosi nesupyks, kad cia papostinau.
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąrenderiai trbt skirti tik pastatui isivaziduoti, nes aikstele tai visiskai neprotingai padaryta+maza bet manau kad pastums i kazkuria puse pati pastata ir tradiciskai bus aikstele pries pc
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąAš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąSniegui nutirpus taip būna...
Ištisus metus toks pat vaizdas su šiukšlėmis ten...Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė LinS Rodyti pranešimąten ta pastata griauna, bet jau labai "humaniskai" ir letai plyta po plytos bet jau ekskavatorius stovi toks nemenkas gal jau ir brutalia jega panaudos______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė simas Rodyti pranešimąmatosi is foto apleista vieta
Parašė vizas Rodyti pranešimąIštisus metus toks pat vaizdas su šiukšlėmis ten...
Comment
-
Kas žinot, gal jau pradėjo griauti tą seną pastatą?W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
Comment