Nepamirškit tik ryt valstybinių veliavų išsikelti ant namų! Juk tokia šventė..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąNepamirškit tik ryt valstybinių veliavų išsikelti ant namų! Juk tokia šventė..
Comment
-
Parašė orangen Rodyti pranešimąVPM tai geri nusisamdė gaisrininkus ir tie važinėja su akropolio lėliavėlėm ir per sirena rėkia, kad šiandien atidarymas
Comment
-
Parašė JohnNa jau, nereikia tik. Jei kazkam tai idomu (kad ir man), tai ir domisi. Kam neidomu, tie ir neina i Akropolius ir juose laiko neleidzia.
Jei kas padarys nuotrauku, nepasikuklinkite ir idekite.
Niekas nesako jog neis į tą akropolį ir panašiai... tik nereikia iš to daryti stebuklo ant šiaulių... pvz man apskritai saulės gaila...Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
O SIAUBE , kas tuos visus vargšus žmones ten suvarė...
Atrodo, kad čia kažkoks aštuntas pasaulio stebuklas atsidarė. Dar suprasčiau, jei tai būtų pirmas prekybos centras mieste ar jame kas nors labai įspūdingo lauktų, o čia tik dar vienas, jau 4-as ar 5-as prekybcentris mieste ir vistiek visi kaip kokio pasaulio stebuklo lankyti eina. Kažkoks labai savotiškas ir sunkiai suvokiamas nemažos dalies žmonių pasilinksminimo ir pramogų ieškojimo būdas
Comment
-
Kiba ten kokias dešras dalino už dyką. Aš ten net neičiau...
Jau atnaujino Akropolio puslapio dizainą, įdėjo planą... Sveikinu, taip sakant.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
Comment