Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių "Akropolis"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė ramulis Rodyti pranešimą
    Šnekėjau šiandien su žmogum, kuris buvo AKROPOLY. Sakė, kad tai bus turbūt gražiausias PC Lietuvoje šiuo metu.
    Tikra tiesa Vaikštai ir atrodo, kad ne Šiauliuose esi.. Gal tik laikinai, kol pabos.. Stilius (bent trečio aukšto) toks kaip Half-Life Senos gamyklos
    Ant Ledo arenos išpiešti Olimpiniai žiedai.. ir t.t ir t.t

Comment

Parašė Andas Rodyti pranešimą
      O tai Kauno Akropolyje tai yra
      Jau kažką svaigsti iš kitos operos. Juk parašiau tau, kad niekur kitur nėra ir kolkas nenumatoma įrengti savitarnos kasų, išskyrus IKI. O apie Kauno Akropolį galiu pasakyti užtikrintai, nes dažnai tenka ten apsilankyti, kai univeras už 100m. Na, bet čia jau offtopic truputį, tad atleiskit.

Andai, kadangi patenki į vidų, gal galėtum jau dabar keletą kadrų padaryt kol dar žmonių nėra ir viskas aiškiai ir gražiai matytųsi? Būtų didelis ačiū
      دائما الليتوانيه

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
        Jau kažką svaigsti iš kitos operos. Juk parašiau tau, kad niekur kitur nėra ir kolkas nenumatoma įrengti savitarnos kasų, išskyrus IKI. O apie Kauno Akropolį galiu pasakyti užtikrintai, nes dažnai tenka ten apsilankyti, kai univeras už 100m. Na, bet čia jau offtopic truputį, tad atleiskit.

Andai, kadangi patenki į vidų, gal galėtum jau dabar keletą kadrų padaryt kol dar žmonių nėra ir viskas aiškiai ir gražiai matytųsi? Būtų didelis ačiū
        Hm, buvau praeita savaite ir pirkau... gal panaikino nežinau Pirkai snickers ir visi stovėjo, kas stovėjo irgi su 2-3 max prekėm

O su 5d manęs niekas neįleis į akropelį

Comment

Arsiakas nedurnink kitų pats tokiu būdamas visažini... http://www.zebra.lt/lt/aktualijos/ve...009-02-25.html
          Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

O tai Kauno Akropolyje tai yra
            Pagal naujienas tai neseniai tik Vilniaus Akropolyje sugalvojo išbandyt - http://tinyurl.com/b9tzla

Comment

Andai>>> smalsumas vistiek nugalėjo... gal gali palygint kauno ir šiauliškį akropelius? Aišku jei Kauno "in real" esi buvęs. Ačiū

Comment

Matyt mes ne apie tas pačias šnekam.. aš turiu omeny, tokias pat kasas, tik, kad daugiausiai galima 3-4 prekes pirkt

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
                  Andai>>> smalsumas vistiek nugalėjo... gal gali palygint kauno ir šiauliškį akropelius? Aišku jei Kauno "in real" esi buvęs. Ačiū
                  Kažkaip hm.. Kauno toks labiau gal ir prabganesnis, šviesesnis, daugiau erdvių... O Šiaulių, kiek labiau tamsus ir lyg atrodytų niurokas, bet visai jaukus, kai kurios mini kavinukės iš vis fotelius krūtus pasistačiusios, reiks būtinai pasėdėt... Ir šiaip jauku, man tikrai jaukiau nei Kaune. Kauno man kiek per daug erdvės (į viršų).
                  Kino salės turbūt visur vienodos, nors galvą buvau ikišęs kažkokį siaubeką testavo. Visur daug surudyjusio metalo. Tik va McDonaldo dar neradau, reiks ryt pravaikščiot normaliau, nes tempiant baldus į savo darbovietę (busių Baitukas interneto kavinėj) ne tas galvoj turbūt buvo

Comment

Andai maladec... po tavo žinutės kažką tokio ir pamislijau kalba eina apie tokias kasas kurios yra Gardino "IKI" negyvos

p.s. ačiū už atsakymą
                    Paskutinis taisė G-Shock; 2009.03.03, 23:08. Priežastis: papildymas

Comment

Parašė G-Shock Rodyti pranešimą
                      Arsiakas nedurnink kitų pats tokiu būdamas visažini... http://www.zebra.lt/lt/aktualijos/ve...009-02-25.html
                      Prašom nerėkt. Visi žmonės klysta. Čia tik savaitės senumo įvykis, tai dar nespejo pasiekti visų ausų, tarp jų ir mano.

O aš visiškai teisus kalbant apie Kauną. Andis klause apie savitarnos, o ne eXpress kasas.

Taisymas: na va, pagaliau visi viską išsiaiškinom
                      دائما الليتوانيه

Comment

Prašom nerėkt. Visi žmonės klysta. Čia tik savaitės senumo įvykis, tai dar nespejo pasiekti visų ausų, tarp jų ir mano.

O aš visiškai teisus kalbant apie Kauną. Andis klause apie savitarnos, o ne eXpress kasas.

Taisymas: na va, pagaliau visi viską išsiaiškinom
                        Kad lyg ir neklausiau apie savitarnos grinai, nu bet neesmė

Comment

Matyt mes ne apie tas pačias šnekam.. aš turiu omeny, tokias pat kasas, tik, kad daugiausiai galima 3-4 prekes pirkt
                          LOL - tai cia ekspress kaso, kurios jau daugeli metu yra nemazoje dalyje didesniu maksimu

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                            LOL - tai cia ekspress kaso, kurios jau daugeli metu yra nemazoje dalyje didesniu maksimu
                            Tik ne Šiauliuos

Comment

Kažkaip hm.. Kauno toks labiau gal ir prabganesnis, šviesesnis, daugiau erdvių... O Šiaulių, kiek labiau tamsus ir lyg atrodytų niurokas, bet visai jaukus, kai kurios mini kavinukės iš vis fotelius krūtus pasistačiusios, reiks būtinai pasėdėt... Ir šiaip jauku, man tikrai jaukiau nei Kaune. Kauno man kiek per daug erdvės (į viršų).
                              Kino salės turbūt visur vienodos, nors galvą buvau ikišęs kažkokį siaubeką testavo. Visur daug surudyjusio metalo. Tik va McDonaldo dar neradau, reiks ryt pravaikščiot normaliau, nes tempiant baldus į savo darbovietę (busių Baitukas interneto kavinėj) ne tas galvoj turbūt buvo
                              McDonald'o kolkas nerasi, jį atidaro tik vasarą.
                              http://v3rsus.lt

Comment

Negyvenu Šiauliuose, dėl to realios padėties nežinau. Išlieka tik vienas faktas: prekybcentrių tikrai per daug, "Tilžės" likimas an plauko. Ko gero, arba liks dėžė, arba ją pertvarkys ir pritaikys gamybos poreikiams. "Bruklinas", ko gero išliks (padėtį gelbės boulingas ir ledo arena, pritraukiantys potencialius pirkėjus). Viskas priklauso nuo to, kas nuomosis prekybos plotus ir ką ten siūlys.

Comment

Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
                                  Negyvenu Šiauliuose, dėl to realios padėties nežinau. Išlieka tik vienas faktas: prekybcentrių tikrai per daug, "Tilžės" likimas an plauko. Ko gero, arba liks dėžė, arba ją pertvarkys ir pritaikys gamybos poreikiams. "Bruklinas", ko gero išliks (padėtį gelbės boulingas ir ledo arena, pritraukiantys potencialius pirkėjus). Viskas priklauso nuo to, kas nuomosis prekybos plotus ir ką ten siūlys.
                                  Ledo arena tikrai nepritraukia, jau ir po 2-5lt kainas muša... Arena mažytė gal pusė akropolio. To boulingo irgi pilna visur. Brukline dar jis ir striginėja, ir aplinka lieva.. Kam man trenktis į miesto kraštą dėl boulingo, jei kitur pilna jo. Nžnau.. Nžnau..

Comment

Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
                                    Girdėjau gandus, kad iš "Bruklino" paliks išparduotuvių centras. Nežinau kiek čia tiesa.

Comment

Negi viską spės laiku, manau ir po atidarymo dar pusę metų ten krapštysis, kaip dažniausiai ir būna...

Comment

Vakar vakare (ir pernakti) nuo tilzes puses akropolis sviete melyna neonine spalva.

Comment

yra jau kažkurioje maximoje 'express' kasa, ala 'bitutė', tai nieko stebėtino, jei ir čia jau bus
                                          Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

Comment

Working...
                                          X