Parašė Vytautas11
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąŠiaulių „Akropolyje“ bus atidarytas „McDonald’s“
http://www.alfa.lt/straipsnis/102614...09-02-27_13-38
Comment
-
Vietoj to, kad pasidaritumėte nomalų, sveiką maistą. Valgot ir perkat tą pražutinga maistą, žinotumėte kiek kolorijų suvartojate tai fantazija atšoktu (jai neklystu savaites normą) Galiu garantuoti, kad „McDonald’s“ kompanijai Saules mieste bus pelningas verslas. Jūsų nekritikuoju gerbiamos kolegos. Koki norit toki ir valgot maista.Mes siekiame gyventi geriau- suriko valdžia ! Mes tai jau senai matome- atsiduso liaudis.
Comment
-
Visi žino koks tas maistas, juk ant kiekvieno kampo šneka apie McDonald ir mačiau filmą gal 4k. "Super didelis aš", berods taip vadinas, ten apie vaikiną kuris valgė mėnesį tik McDonald'o maistą. Visa tai žinodamas aš vistiek ten valgysiu. Dabar visas maistas yra panašus, kuriame gali surast visa Mendelejavo lentelę, bet man "what ever"....
Comment
-
Čia jau OT, bet nžn ar yra tokia tema apie nesveiką maistą. Bet jaunuoliai, kaikuriems iš jūsų bus taip kaip dėdei fredžiui buvo. Irgi dzin buvo ką valgau ir t.t. Ir galvojau į savaitę kartą nieko, bet tada gaunasi du kartai ir t.t. Esmė ta, kad nuo blogo maisto man rūgštys kyla. Tai dbr ir džiaugiuosi, kad galiu tik per mėnesį kartą suvalgyti to "junk food". Atsargiai
Kad nebūtų visai OT. Ar didelis judesys prie Akropolio dbr? Ta prasme ar daug vežama prekių ar kitų daiktų į parduotuves, barus ir t.t. ??You've got one life! Live it!
Comment
-
/\
Manau, kad diskusijos apie "greitąjį" maistą būtų galima iškelti čia:
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=7142„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Pro Tilžės įėjimą matosi Maximos kasos ir lentynos, tai kad jau lentynos pilnos maistu nukrautos viskas švaru, tvarkinga Prekes tai jau senai veža, jau pora savaičių Ai ir dar čia prieš pora dienų teko matyti kaip statybininkai aikštelėj sniega nukasinėjo, krovė i sunkvežimius tą sniega ir lauk vežė, kad nebūtų aikštelėj "sniego kalnų" kaip būna kiekviena gerą žiemą prie kitų prekybcentrių Kažkaip abejojiu ar prie bet kokio kito prekybos centro būtų taip stengiamasi sutvarkyti aplinka, kad net sniego neliktų Akropolio kokybė
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąKažkodėl yra ženklai kad pandusai gali būti slidūs tik į požeminį parkingą, gal but į viršų jie yra šildomi?
P.S. Viską surašyk i vieną ilgą žinutę ir tik tada papostink..
Comment
Comment