Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių "Akropolis"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kiek girdėjau tvoros nuimamos tam, kad Maximos darbuotojai galėtų automobilius normaliai susistatyt.. Na žinoma ir darbininkai.. Įdomumo dėlei, evakuacinių laiptų svoris 400t, čia sudėjus visus metalus.. Ketvirtadienį berods darbai nevyks, nes atvyksta komisija. Na foto, gal ir pasistengsiu padaryt, tačiau jos greičiausiai bus tik antradienį vakare.
    Neprotinga bijoti to, kas neišvengiama.

Comment

Man patinka, kad padarė tuos įėjimų pavadinimus normaliai, o ne taip kaip būna ten koks "Vakarinis" ar "Šiaurinis"..

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
        Man patinka, kad padarė tuos įėjimų pavadinimus normaliai, o ne taip kaip būna ten koks "Vakarinis" ar "Šiaurinis"..
        Jo, ir aš taip pat maniau. Lengviau bus susigaudyti pagal gatves (y)

Comment

Pritariu Ievutu - baltu lanku knygynas bus ir mano traukos centras šiame dideliame turguje...

Comment

Pradžioje nesitikėjo, kad PC atidarys jau kovo mėnesį, tačiau kaip matau visko gali būti.
            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
              Pradžioje nesitikėjo, kad PC atidarys jau kovo mėnesį, tačiau kaip matau visko gali būti.
              Ramia širdim sakau, kad TIKRAI atidarys
              Neprotinga bijoti to, kas neišvengiama.

Comment

Nu POISON laukiam tada antradienio vakaro ...

Comment

Ech.. Čia maksimos šalis, čia lietūs lija. Daugiau nekropolių! Brrr tokia štai nuomonė apie tą` pirk pirk pirk kultūrą ir tuos megamolus vietoje jaukių mažų parduotuvyčių...
                  dirbk pirk mirk.
                  http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Parašė music Rodyti pranešimą
                    Ech.. Čia maksimos šalis, čia lietūs lija. Daugiau nekropolių! Brrr tokia štai nuomonė apie tą` pirk pirk pirk kultūrą ir tuos megamolus vietoje jaukių mažų parduotuvyčių...
                    dirbk pirk mirk.
                    Oi, kas per apatija keistoka.... Ir reiškimas nuomonės ten, kur ji mažiausiai gali būti kam nors įdomi... Ale mažų parduotuvyčių liks ir po Akropolio, tai reiktų tamstai tik džiaugtis, kad mažesnės eilės jose bus ir galėsi be stumdymosi grožėtis savo MiniShop'ais

Comment

Didžiausias mažų parduotuvių minusas yra tas, kad juose nėra jokio pasirinkimo. Pieno dvi rūšys, batonai gal trys skirtingi ir t.t.. Tai aš jau geriau pasivaikšiosiu po kokį megapolį, bet rasiu tai kas man patinka

Comment

Pritariu DOLFIUI ...

Comment

truputis blogos kokybes nuotrauku darytu dar priesh komisija

bijojau fotkint tai eidamas fotkinau ir be blico, tai bishki susiliejusios. durna apsauga ten
                          Paskutinis taisė miner; 2009.02.15, 14:04.

Comment

Šiaulų AKROPOLIS tures nemažai parduotuvių, bet ar bus tarp jų ZARA? Tarp pagrindinių nuomininkų jos nėra.

Comment

Parašė agnette Rodyti pranešimą
                              Šiaulų AKROPOLIS tures nemažai parduotuvių, bet ar bus tarp jų ZARA? Tarp pagrindinių nuomininkų jos nėra.
                              Tie pagrindiniai nuomininkai čia keli sudėti.

Comment

Parašė Andas Rodyti pranešimą
                                Tie pagrindiniai nuomininkai čia keli sudėti.
                                Klausimas buvo apie ZARA? Beja idomu, kad TALLY WEiJL pasitrauke is Saules miesto ir atsiras Akropolyje.

Comment

hmm pramogu zona tai gal but skaitytusi industrine kaip gamykloj kokioj, daug metalo, ventiliatoriu ir juoda geltona juostu, kolonos irgi betonines apdirbtos su metalu ir kniedem, vnz daug metalo konstrukciju. mano nuotraukose kaip tik matosi

Comment

Athens>>> esu pats šiaulietis, tačiau taip susiklostė, jog gyvenu jau 6 metus Kaune. Tiesiog norėjau pasakyt, jog iš laisvės alėjos žmones pasiglemžė ne akropolis, o juos išvarė tenykščiai verslininkai ir valdžia... Tiesiog nėra ką laisvėje veikti. Su mielu noru aš ir mano draugai ten eitų o ne į dėžę, bet... kinoteatras apleistas, kavinės... na jos prie fontano dar stovi... Klubai... į juos tik nuo 12 einama. O kur pramogos dieną? Kur išskirtinumas?
                                    Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Labiausiai ko aš norėčiau naujojoj maximoj, tai greitos kasos, kur daugiausia galima pirkt 1-3 prekes

Comment

kad tos expres kasos jau visose maximose yra, bent jau naujai pastatytose tai tikrai

Comment

Parašė miner Rodyti pranešimą
                                          kad tos expres kasos jau visose maximose yra, bent jau naujai pastatytose tai tikrai
                                          Ane? Ir Šiauliuos?

Comment

Working...
                                          X