Kiek girdėjau tvoros nuimamos tam, kad Maximos darbuotojai galėtų automobilius normaliai susistatyt.. Na žinoma ir darbininkai.. Įdomumo dėlei, evakuacinių laiptų svoris 400t, čia sudėjus visus metalus.. Ketvirtadienį berods darbai nevyks, nes atvyksta komisija. Na foto, gal ir pasistengsiu padaryt, tačiau jos greičiausiai bus tik antradienį vakare.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąMan patinka, kad padarė tuos įėjimų pavadinimus normaliai, o ne taip kaip būna ten koks "Vakarinis" ar "Šiaurinis"..
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąPradžioje nesitikėjo, kad PC atidarys jau kovo mėnesį, tačiau kaip matau visko gali būti.Neprotinga bijoti to, kas neišvengiama.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąEch.. Čia maksimos šalis, čia lietūs lija. Daugiau nekropolių! Brrr tokia štai nuomonė apie tą` pirk pirk pirk kultūrą ir tuos megamolus vietoje jaukių mažų parduotuvyčių...
dirbk pirk mirk.
Comment
-
Šiaulų AKROPOLIS tures nemažai parduotuvių, bet ar bus tarp jų ZARA? Tarp pagrindinių nuomininkų jos nėra.
Comment
-
Parašė agnette Rodyti pranešimąŠiaulų AKROPOLIS tures nemažai parduotuvių, bet ar bus tarp jų ZARA? Tarp pagrindinių nuomininkų jos nėra.
Comment
-
Parašė Andas Rodyti pranešimąTie pagrindiniai nuomininkai čia keli sudėti.
Comment
-
Athens>>> esu pats šiaulietis, tačiau taip susiklostė, jog gyvenu jau 6 metus Kaune. Tiesiog norėjau pasakyt, jog iš laisvės alėjos žmones pasiglemžė ne akropolis, o juos išvarė tenykščiai verslininkai ir valdžia... Tiesiog nėra ką laisvėje veikti. Su mielu noru aš ir mano draugai ten eitų o ne į dėžę, bet... kinoteatras apleistas, kavinės... na jos prie fontano dar stovi... Klubai... į juos tik nuo 12 einama. O kur pramogos dieną? Kur išskirtinumas?Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...
Comment
-
Parašė miner Rodyti pranešimąkad tos expres kasos jau visose maximose yra, bent jau naujai pastatytose tai tikrai
Comment
Comment