Apdaila tikrai gražesnė už SM.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė zygis Rodyti pranešimąŠis akropolis bus mažiausias, taip?
Kaunas - 143 029 kv. m.
Vilnius - 109 627 kv. m.
Klaipėda - 76 458 kv. m.
Šiauliai - 43 000 kv. m.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąIš esančių - mažiausias.
Kaunas - 143 029 kv. m.
Vilnius - 109 627 kv. m.
Klaipėda - 76 458 kv. m.
Šiauliai - 43 000 kv. m.
Comment
-
Kaunas - 143 029 kv. m.
Vilnius - 109 627 kv. m.
Klaipėda - 76 458 kv. m.
Šiauliai - 43 000 kv. m.
O visad aš galvojau, kad Kauno apie 80 000 kv. m. tikriausiai klydau.Paskutinis taisė Vytautas11; 2008.12.29, 21:11.
Comment
-
Apdaila tvarkinga...Na bent iš fredžio nuotraukų atrodo (kadangi kokybiškiausios iš pateiktų). Tvarkinga, kuklu ir saikinga - atrodo kaip eilinė didelė IKEA Švedijoje (kas tikrai nėra blogai Lietuvos kontekste). Nors gal per daug skubu vertinti viską, nes paiims ir įkiš šlykštynę su milžiniško formato raidėm "AKROPOLIS"...
Comment
-
Kaunas - 143 029 kv. m.
Vilnius - 109 627 kv. m.
Klaipėda - 76 458 kv. m.
Šiauliai - 43 000 kv. m.
Comment
-
Sudvejojęs ir aš nuskubėjau į Akropolio tinklapį, bet iš tikrųjų kairėje pasirinkus miestą ir paspaudus "prekybos centro planas", pateikiama infomacija apie plotą. Kauno Akropolis vis tik didžiausias Lietuvojewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKažkaip man visada atrodė kad Kauno akropolis mažesnis už Vilniaus
Beje man šis Akropolis didelis kvadratas. Papuoš truputį ir viskas. Nereikia aišku tikėtis iš PC grožio, bet tikiu, kad viduj bus ne taip elementaru kaip išorėje...
Fenix linkiu dar iš mašinos išlipti, bei aplink apeiti... beje kartais ir aš tingiu iš jos išlipt, bet juk ors gers buva pietiniamYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSudvejojęs ir aš nuskubėjau į Akropolio tinklapį, bet iš tikrųjų kairėje pasirinkus miestą ir paspaudus "prekybos centro planas", pateikiama infomacija apie plotą. Kauno Akropolis vis tik didžiausias LietuvojePaskutinis taisė spirit; 2008.12.30, 01:10.
Comment
-
Iš mašinos išlipti tingisi, o prekybcentriuose slampinėti valandomis kaip benamiui, nesitingi?www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Nu amiko atsakyk už bazarą Kiek kartų mane matei slampinėjanti ir kur ?
žinok va pora kartų nelipau, nes sloga žiauri buvo, o su šuniu patikėk prisivaikštau pažiūrėk kitą temą, apie pietinio naująją bažnyčią, ten naktį lyg ir 12 valandų buvo. Gaila nebuvo laikrodžio ant bažnyčios
Ok. Nekrypstam nuo temos
Beje laukiam vidaus foto girdėjau vieni kolegos jau kino viduje pluša. Ta prasme jau kilimą kloja...You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMatyt čia efektas yra tame, kad Vilniaus yra pastatytas viduryje lauko, o Kauno yra įspaustas tarp namų ir turi daugiau aukštų. Beje, o Vilniaus Ermitažas įskaičiuojamas į plotą?
Resolution duomenimis pagal nuomojamą plotą didžiausias yra Vilniaus (92135 m2), Kauno plotas 59430 m2, Klaipėdos 61100 m2.
Comment
Comment