Gaila, kad teks nugriauti... juk pirkeju nera.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė keen Rodyti pranešimąGaila, kad teks nugriauti... juk pirkeju nera.
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Na gal ir pabandysių dar kada padaryti foto iš vidaus, tačiau neprižadu.
zaraza-Šiauliai , ten kur minėjai apie stogo konstrukcija kur nesenai pradėjo rinkt, taip ten bus stogas automobilių aikštelei, tačiau, dėl lietaus gi nieko baisaus nebūtų, tačiau va žiemom ant stogo negalėtų užkilti, tam jį ir daro, kad nepripustytų, neprisnigtų
Vidus iš ties pasikeitęs, jau yra kelios parduotuvės, kurių sienas beliko nudažyti ir viskas, nes viską susidėję.. Ir sąvininkai galėtų keltis prekiauti Tačiau čia juoko forma
Beje vyko bandymai, ar ledo arena nėra kiaura, po 5 kartų, prileista vandens, išleista, ji buvo galutinai sutvarkyta ir dabar jau nepoilgo pradės betonuoti, dabar deda šaldančius vamzdelius Rūsyje beliko išbetonuoti vieną įvažiavimą iš Tilžės gatvės pusės ir viskasNeprotinga bijoti to, kas neišvengiama.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąTai kada galvoji atidarys???Neprotinga bijoti to, kas neišvengiama.
Comment
-
Parašė Poison Rodyti pranešimąNa gal ir pabandysių dar kada padaryti foto iš vidaus, tačiau neprižadu.
zaraza-Šiauliai , ten kur minėjai apie stogo konstrukcija kur nesenai pradėjo rinkt, taip ten bus stogas automobilių aikštelei, tačiau, dėl lietaus gi nieko baisaus nebūtų, tačiau va žiemom ant stogo negalėtų užkilti, tam jį ir daro, kad nepripustytų, neprisnigtų
Comment
-
Po paskutinio mano apsilankymo darbai pasistūmėjo nemažai. Aišku viduje darbai turbūt verda. Sekmadienį sukiojausi su mašina aplinkui, nelipau nes kaip ir su temperatūra buvau, tai mačiau kelis žmogeliukus besisukinėjančius. Ir tedu keletą foto sekmadieninių, gaila, kad taip saulė greitai leidžiasi. Beje šis akropolis labai jau dėžutiškas, bent kol kas. Aišku galutinis vaizdelis bus gan geras, bet kaunietiškasis bent man įdomiausiai žiūrisi... Iš išorės, nes apie vidų vaizdinės info 0
You've got one life! Live it!
Comment
-
Taip, beje Maximoje jau ir veidrodžiai ant kolonu keli uždėti Tikriausiai taip nutarta padaryt.. Jei esatę atidūs, tūrėjote pastebėti, kad praitą savaitę, nepamenu tiksliai dienos, buvo iš Rimi pusės(t.y., Gegužių gatvės) užkabinta buvo, maždaug su lyg trečiu aukštu.. Buvo užkabintos kelios mėlynos lemputės, stebėjo projektuotojai kaip ištikrųjų atrodys, kai pastatys.. Man asmeniškai neblogai žiūrėjosi.
Beje darbai vyksta tikrai greitai, žmonės dirba ir savaitgaliais, ir vakarais ilgai vakaroja.. Yra ir tokių kurie baigia darbus 12-1h nakties Taip, kad chebrytė dirba iš peties. Kai kur padaryti darbai matosi ne dienom, o valandom Žinoma kur mažiau darbo.. O prisimenant jūsų prašymus dėl nuotraukų iš vidaus, vis dėl to prižadu aš jūms chebryte Galbūt ne ant Šv.Kalėdų, bet iki Naujųjų metų, tai tikraiNeprotinga bijoti to, kas neišvengiama.
Comment
-
Parašė Poison Rodyti pranešimąTaip, beje Maximoje jau ir veidrodžiai ant kolonu keli uždėti Tikriausiai taip nutarta padaryt.. Jei esatę atidūs, tūrėjote pastebėti, kad praitą savaitę, nepamenu tiksliai dienos, buvo iš Rimi pusės(t.y., Gegužių gatvės) užkabinta buvo, maždaug su lyg trečiu aukštu.. Buvo užkabintos kelios mėlynos lemputės, stebėjo projektuotojai kaip ištikrųjų atrodys, kai pastatys.. Man asmeniškai neblogai žiūrėjosi.
Beje darbai vyksta tikrai greitai, žmonės dirba ir savaitgaliais, ir vakarais ilgai vakaroja.. Yra ir tokių kurie baigia darbus 12-1h nakties Taip, kad chebrytė dirba iš peties. Kai kur padaryti darbai matosi ne dienom, o valandom Žinoma kur mažiau darbo.. O prisimenant jūsų prašymus dėl nuotraukų iš vidaus, vis dėl to prižadu aš jūms chebryte Galbūt ne ant Šv.Kalėdų, bet iki Naujųjų metų, tai tikrai
Comment
-
Parašė G-Shock Rodyti pranešimąDekui poison, lauksim ziniu Beja, kada numatyta komisija? O kad dirba naktim tai cia jau musu Lt specifika darbo. Ispradziu pradeti vangiai o link galo vis didinti apsukas
Comment
Comment