Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių "Akropolis"

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Poison Rodyti pranešimą
    Geras darbas
    Šaunuoliai.
    Tas kas valdo informaciją - valdo pasaulį...

Comment

Vaizdas is virsaus (nuo praeito karto smarkiai pasikeites).
      1.------------------------------------------------------

2.------------------------------------------------------

Ir dar viena foto is kitos operos.
      3.Visa sita zolyna nupjove ir padarys dar viena kelio juosta. Tai dabar bus 5 juostos (kiek suprantu 2 veinoj pusej, 2 kitoj, o ta viena bus skirta tik sukimuisi i kaire ir desine).

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
        Ir dar viena foto is kitos operos.
        3.Visa sita zolyna nupjove ir padarys dar viena kelio juosta. Tai dabar bus 5 juostos (kiek suprantu 2 veinoj pusej, 2 kitoj, o ta viena bus skirta tik sukimuisi i kaire ir desine).
        Atvaizdas
        Va kaip atrodo ta vieta:

Ir + dar pora nauju foto
        1.Toj pusej jau baige deti raudonas plyteles.

2.Cia jau eina i pabaiga.
        Paskutinis taisė zaraza-Šiauliai; 2008.11.02, 18:38.

Comment

Kas naujo akropoly?

Comment

Nepatyngejau.. Nuejau.. Sušalau.. Bet po pustrecios savaites pertraukos pagaliau atnaujinsiu tema
            1.-------------------------------------------

2.Rampa nuo Aido gatves puses

3.-------------------------------------------

4.Ta konstrukcija ant stogo neseniai pradejo rinkti, ir galvoju db ar cia bus dar patalpos kokios ar koks stogas nuo lietaus kad masinos neaplytu?

5.-------------------------------------------

6.Ant sitos sienos kaip ir baige deti raudonas, bei juodas plyteles, o ten kur sviesiai pilka, ten turetu detis tokia konstrukcija kaip is 1 foto kur matosi virsuj per visa siena (ant jos liktais stiklai desis kazkokie)

7.-------------------------------------------

8.Per viduri, kur matosi iskasta duobe, ten yra padarytas pamatas, ant kurio turetu stoveti zenklas su uzrasu "AKROPOLIS".

9.-------------------------------------------

10.-------------------------------------------

11.Tie "raudoni zmogeliukai" ant stogo laksto gal jau kokia savaite, tvarko automobiliu aikstele ant stogo.

12.Pastate sviesaforus Geguziu-Aido gatviu sankryzoje.

13.Sutvarke jau ta kelio dali kur rasiau, kad nupjove zolia ir kelia padarys.

14.Va kaip dabar atrodo (ta juosta desinej pusej nauja)

Viskas

Comment

Sušalai tai ir lietuviškas raides pametei Dėkui už foto. Dabar supratau, kad seniai jau Šiauliuos buvau, nes jau daug darbų atlikta...
              You've got one life! Live it!

Comment

Tikrai didelis dekui uz atnaujinima! Sia vasara buvau gryzes i Lietuva tai visa laika ziuredavau Akropolio atnaujinimus cia. Bet tai kai pamaciau realybei tai jis gigantas atrodo per foto to nesimato tikrai didelis.

Comment

O aš šį kartą pabūsiu boba bambeklė Manau Akropoliui reikia neleisti iškelti savo užrašo ties įvažiavimų į šiaulius. Bent jau galėtų jie nedaryt to užrašo gigantiško. Tie kas važinėjat autostrada Klaipėda-Vilnius manau suprantat apie ką šneku Celsis (berods) reklama šalia aptriušusio kauno riboženklio jį tiesiog nustelbia... žinoma mūsiškis grąžesnis, bet ar nebus to pačio efekto?

Comment

As taip pat manau, kad nereikia, nes jis per daug didelis , ir nesiuziures bendrame kontekste.Atrodys ispraustas, tik is reikalo, o i isvaizda neatsizvelgta.

Comment

Bet tai juk tas Akropolio zenklas nebus pastatytas prie pat Siauliu zenklo tai bent jau as nematau jokio skirtumo kokio dydzio tas Akropolio zenklas bus. Cia bent jau mano akimis taip atrodo, kad nera jokio skirtumo.

Comment

Aš tai nieko prieš tą akropolio ženklą, jis pakankamai toli nuo Šiaulių riboženklio, nors tikrasisi miestas prasideda nuo tos sankryžos ant kurios statys ženklą, o iki jo pievos ir laukai.
                        http://v3rsus.lt

Comment

vytautas11>>> Va butent tai ir turejau galvoje, kad miestas prasideda nuo sankryzos...

Comment

Aš dabar iš Kauno visada nuo Kryžkalnio važiuoju į Šiaulius. Kiek pamenu, tai giedrą dieną man iš toli šviečia jūsų graži bažnyčia, nemanau, kad taip Akropolio ženklas matysis. O riboženklis tai kiek pamenu prieš kalniuką, kuris manau užstos tą Akropolio ženklą gigantišką.
                            You've got one life! Live it!

Comment

Parašė fredis Rodyti pranešimą
                              Aš dabar iš Kauno visada nuo Kryžkalnio važiuoju į Šiaulius...
                              As irgi, tik vaziuoju ne per Kryzkalni o per Liuolius, daug arciau iseina. Vaziuojant i Siaulius nuo Kelmes puses, miestas jau pukiai matosi nuo Aukstelkes kalvos, be to kelio zenklai sako, kad tai yra Siauliu miestas, o ne Akropolis. Taip kad manau nesvarbu kokio dydzio tas akropolinis pavadinimas bus... nemanau kad jis klaidins kazka...
                              Paskutinis taisė x21; 2008.11.28, 11:47.

Comment

Per Liolius !!! Mano gimines ten, tad nemaisyk pavadinimus

Comment

Panduso ta siena kur nieko nebuvo pradejo dengt su kazkuo, nezinau tiksliai su kuo viena karta pasirode vienaip, vaziuojant atgal vel kitaip. Veliau kai uzdengs daugiau nueisiu fotke padarysiu. Seip graziai atrodo kiek maciau

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                                    Per Liolius !!! Mano gimines ten, tad nemaisyk pavadinimus
                                    Taip, pardon, per Liolius... stai mano marsrutas... rekomenduoju...:

http://maps.google.com/maps?f=d&sadd...7,2.471924&z=9

Comment

gal kada sulauksim foto is akropolio vidaus?

Comment

Parašė marius93 Rodyti pranešimą
                                        gal kada sulauksim foto is akropolio vidaus?
                                        Seip jau buvo nuotrauku is vidaus.. pora puslapiu atgal pasiziek

Comment

Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimą
                                          Seip jau buvo nuotrauku is vidaus.. pora puslapiu atgal pasiziek
                                          jos gan senokai buvo darytos noretusi atnaujinimo iš vidaus, tikriausiai viskas ten pasiketę neatpažystamai.
                                          http://v3rsus.lt

Comment

Working...
                                          X