Parašė dolfis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių "Akropolis"
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąKad net to nedaro...
Comment
-
Parašė amigo Rodyti pranešimąKOks dar rangovas, juk statyt dar nepradejo.
Comment
-
siande buvau prie jo nuejas, galvojau paziuresim kaip darbai ir kas rangovas. rangovo nesuzinojo, nes niekur nera uzrasyta. Darbai vyksta letai, nes jie vietoje pjaustu metalus, rusiuoja kitas statybines atliekas, rusiuoja plytas (tokios kruvos dar nesu mates niekur) turbut nori, kad siektiek darbai atsipirktu, nu bent griovimo paslaugos.
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąAbejoju, kad mūsų "Akropolis" iškils 2008 metais.
Comment
-
Parašė marcius Rodyti pranešimąo kazi bus sitam akropoli ledo arena ir forum cinemas?
Comment
-
Parašė Garnett Rodyti pranešimąLedo arenos tikrai nebus, taip sake Akropolis atstovas. Kino teatras bus. dar sake, kad sitam akropoliui ideju ieskos europos prekybos centruose, kad jis bus kitoks nei kiti akropoliai. (tikiuosi geresnis)
Comment
-
Parašė simas Rodyti pranešimąnelabai tykiu kad ka nors geresnio padarys bus eiline skarbonke tik su paryškintu uzrasu AKROPOLIS
Comment
-
Parašė mdz Rodyti pranešimąOk, dabar papasakok kaip turi atrodyti neeiline Akropolio skarbonke?
Aš suprantu taip: kolkas Lietuvoje vertų dėmesio prekybos centrų kaip ir nematau, visur vien dėžutės su šiokiais tokiais pagražinimais, smulkmenomis. Nuo pat pamatų nauji centrai tėra eilinės DĖŽĖS.دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė mdz Rodyti pranešimąNesakau kad bus neeiline. Prekybcentris yra prekybcentis ir niekas nieko cia stebuklingo pas mus neislaus.
Visi burba, skarbonkem vadina, bet niekas neivardina ir nenupasakoja kaip turetu viskas atrodyt, kad butu architekturos stebuklas..
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąApie ledo areną net galvoti negalima. Vizualiai renderiuose prekybos centras per mažas. O su kino teatru irgi įdomiai - negi ten tilps 3-4 salės (vienos juk nedarys)? Ar čia tik man tas "Akropolis" toks mažas atrodo?...دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO kartais jis nebus dviejų aukštų per visa plotą? Jei taip, tai vietos ten per akis viskam, išskyrus ledo areną, nes ji bus kitoje pusėje gatvės
Comment
Comment