kaip čia šita suprasti ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžys - vėl didmiestis
Collapse
X
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąO kas neaišku? Nesi matęs niekada?
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet Metro... Ne kiekviena. Svarbu pagauti mintį
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąna pačia minti tai suprantu bet man vistiek čia to ryšio nėraI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTiesa slypi kažkur anapus... Gal ta proga, sakau, organizuojam neformalų metro entuziastų suvažiavimą Panevėžyje. Pradžiai Wycka, balabanas ir enigma; gal dar iš kitų miestų prisijungs??? Juk mes ne šiaip provincijos užkampis, mes - metro miestas
Comment
-
Parašė Slapukas Rodyti pranešimąO Vilniuj yra Metro klubas
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Pabandžiau pasiūlyti mano įsivaizduojamą "Panevėžio METRO" logotipą. Gal ir labai kerėpliškai, bet mano bandymas atrodo taip (jis nedaug skiriasi nuo esamo):
Gal kas nors moka, gali ir nori padaryti geriau?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet Metro... Ne kiekviena. Svarbu pagauti mintįPaskutinis taisė Fenix; 2008.12.30, 02:50.Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąkas nors iš jūsų esat važiavę tikru metro?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąkas nors iš jūsų esat važiavę tikru metro?
Įdomiausias man pasirodė Prahoje, o Minske toks labai visas bildantis ir triukšmingas
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimą/\ O koks maršrutas Panevėžio metro ?
Beje, kam įdomu, atstumas - apie 3,6 kmPaskutinis taisė Wycka; 2008.12.30, 17:41.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąvažiavau metro Prahoje, Minske, Briuselyje, Varšuvoje, Vienoje ir Hamburge.
Įdomiausias man pasirodė Prahoje, o Minske toks labai visas bildantis ir triukšmingas
Comment
Comment