kaip čia šita suprasti ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Panevėžys - vėl didmiestis
Collapse
X
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąO kas neaišku? Nesi matęs niekada?bet kavinėm kiekvienas miestas gali pasigirt
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet Metro... Ne kiekviena. Svarbu pagauti mintįbet man vistiek čia to ryšio nėra
Comment
-
Parašė balabanas Rodyti pranešimąna pačia minti tai suprantubet man vistiek čia to ryšio nėra
Gal ta proga, sakau, organizuojam neformalų metro entuziastų suvažiavimą Panevėžyje. Pradžiai Wycka, balabanas ir enigma; gal dar iš kitų miestų prisijungs???
Juk mes ne šiaip provincijos užkampis, mes - metro miestas
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTiesa slypi kažkur anapus...Gal ta proga, sakau, organizuojam neformalų metro entuziastų suvažiavimą Panevėžyje. Pradžiai Wycka, balabanas ir enigma; gal dar iš kitų miestų prisijungs???
Juk mes ne šiaip provincijos užkampis, mes - metro miestas
Comment
-
Parašė Slapukas Rodyti pranešimąO Vilniuj yra Metro klubas
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Pabandžiau pasiūlyti mano įsivaizduojamą "Panevėžio METRO" logotipą. Gal ir labai kerėpliškai, bet mano bandymas atrodo taip (jis nedaug skiriasi nuo esamo):
Gal kas nors moka, gali ir nori padaryti geriau?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė enigma Rodyti pranešimąBet Metro... Ne kiekviena. Svarbu pagauti mintįir esu girdėjęs, kad kažkada kažkokie turistai( ta kavinė senamiesčio širdyje) galvojo, kad ten ištikro yra Metro (nes ir pavadinimas METRO kavinės truputį panašus į tikra METRO užrašą) įėjo ir įsivaizduokit kaip nustebo ten pamatę kavinę - parduotuvę
Paskutinis taisė Fenix; 2008.12.30, 02:50.Jei kauniečiai nesupyks, - Lietuvos širdis <3
Comment
-
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąkas nors iš jūsų esat važiavę tikru metro?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Fenix Rodyti pranešimąkas nors iš jūsų esat važiavę tikru metro?
Įdomiausias man pasirodė Prahoje, o Minske toks labai visas bildantis ir triukšmingas
Comment
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimą/\ O koks maršrutas Panevėžio metro ?
Beje, kam įdomu, atstumas - apie 3,6 kmPaskutinis taisė Wycka; 2008.12.30, 17:41.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė arun' Rodyti pranešimąvažiavau metro Prahoje, Minske, Briuselyje, Varšuvoje, Vienoje ir Hamburge.
Įdomiausias man pasirodė Prahoje, o Minske toks labai visas bildantis ir triukšmingasTokia įdomi atmosfera stotyse
Comment
Comment