Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių arenos atsiperkamumas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
    tavo mylimos komandos biudzetas maziausiais priklauso nuo bilietu pardavimo. ir be to jie bilietu kainas tokias nustate tai kur tu cia ta "isdurima" izvelgi? pagal tave tada puse gyventoju naudojasi verslo planu " isdurk savo tevyne" . ypac studentai ir pensininkai pirkdami viesojo transporto bilietelius su nuolaida. , pirkdami pigesnias cigaretes ir alkoholi, taip pat maisto produktus....juk maiau mokesciu sumoka ma yra . idomiai cia pasakei.
    Cia jau rimtai nusikalbejai
    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
      Cia jau rimtai nusikalbejai
      nu gal ne taip parasaiu akip norejau. alus enleido. bet esme ta kad "kaip suprast ta "isdurk komanda" jeigu perki pigesni bilieta? taip iseina pagal auksciau rasiusi kolega kad tie kas perka bilietus po 6lt isdurineja komanda , o tie kad perka brangius tai jau ne.
      tai ir betkokiose kitokiose situacijose perkant brangesni daikta ar pslauga i biudzeta iplaukia daugiau mokesciu, tai pagal Lins logika visi kas perka maziau kainuojancius kazka isdurineja. Jeigu komanda nustate bilietu kaina 6lt, tai kaip ash pirkdamas ta bilieta isduriu komanda ?
      KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
        nu gal ne taip parasaiu akip norejau. alus enleido. bet esme ta kad "kaip suprast ta "isdurk komanda" jeigu perki pigesni bilieta? taip iseina pagal auksciau rasiusi kolega kad tie kas perka bilietus po 6lt isdurineja komanda , o tie kad perka brangius tai jau ne.
        tai ir betkokiose kitokiose situacijose perkant brangesni daikta ar pslauga i biudzeta iplaukia daugiau mokesciu, tai pagal Lins logika visi kas perka maziau kainuojancius kazka isdurineja. Jeigu komanda nustate bilietu kaina 6lt, tai kaip ash pirkdamas ta bilieta isduriu komanda ?
        Gal omenyje turėta: perku bilietą po 6, sėdžiu vietoj po 35.
        P.

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
          Gal omenyje turėta: perku bilietą po 6, sėdžiu vietoj po 35.
          nu jo, paaiskink kaip jusu komanda nukentetu, kokia tai apgavyste butu jeigu pirktum bilieta uz 6lt . ir butu labai daug tusciu vietu tai tu atsisestum brangesneje ? kame yra apgavyste ? komandai geriau bus jeigu ta vieta bus tuscia o tu sedesi butent toj vietoj kuri uzrasyta ant bilieto . pamastykit ka kalbat . "isdurimas" hm...juokingi jus man zmones...sakyciau kad mokinukai, bet ir tai abejociau. nusiperki pigesni bilieta , ieini i arena...o ten 3000 laisvu vietu. bet negalima atsisesti kitur ,kur pilna laisvu vietu, nes taip "isdursi komanda". na aisku jeigu nera skirtumo tarp 35lt ir 6lt tai esvarbu, bet yra zmones kuriem 35lt uz kiekvienas rungtynes yra brangu ! geriau ateik nusipirkes bilieta uz 6lt negu visai neik. komanda bus isdurta ne tuo atveju jeigu sumokejes 6lt sedesi vietoj kurios kur kainuoja 35lt., o tuo atveju jeigu nesusirinks pilna arena .
          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Sioks toks palyginimas su UK ir futbolu - kai vyksta "low profile" rungtynes is vis uzdaroma viena ar daugiau tribunu - sutaupoma ant apsauginiu, valymo, elektros ir t.t. + aisku pigesni bilietai (nu man teko pabuvoti Blackburn - Vetra, normaliom salygom bilietas i Rovers rungtynes 30-40£, ta kart 10£; atidarytos 3 tribunos is 4); Skotija-Lietuva U21, stadione kur zaidzia Edinburgo Hibernian, normaliom salygom i Hibsu rungtynes 20-30£, ta kart 5£, studentam 2£, atidarytos 3 is 4, nors viena praktiskai tuscia)

Zodziu BC Siauliai tikriausiai reik padirbet su bilietu kainodara ir manau jiems arenos nuoma tikrai pigesne butu jei vartojama tik viena ar 2 tribunos. Pagaliau kazkoks mokinukas i centrine pateks uz 2 litus, uzsikabliuos ir kai pataps rimtu dede verslininku gal mielai mokes 35Lt ar net pajams abonimenta.
            You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

@Aidzius: Aš tik paklausiau gal tai turėta omenyje.

Mano nuomonė panaši kaip tavo. Ir šiaip galėtų Šiauliai į kai kurias LKL/BBL varžybas visiem daryt bilietus po 6Lt tikrai būtų pilnesnė arena.
              P.

Comment

Aš tai išvis nesuvokiu, kodėl turiu mokėt tarkim 35 Litus už tai, kad pamatyčiau kokią Sūduvą? Atrodo, Žalgiris/Sūduva - tas pats, nes kaina - ta pati. Kame logika? Išvis su bilietų kainom, jų pardavimu ir t.t. Šiauliams dar daug daug dirbti...

Aš bilietų kainą vertinu tuo pagrindu, prieš kokią komandą žaidžia Šiauliai. Negaila man 35 Lt su Rytu, Žalgiriu, negaila buvo ir su rinktine ir t.t. Bet kodėl aš turiu mokėti tokią pat kainą, kai varžovas 20 kartų silpnesnis už tokius kaip Žalgiris ar Rytas?
                Paskutinis taisė vizas; 2007.10.31, 10:54.
                Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
                  Aš tai išvis nesuvokiu, kodėl turiu mokėt tarkim 35 Litus už tai, kad pamatyčiau kokią Sūduvą? Atrodo, Žalgiris/Sūduva - tas pats, nes kaina - ta pati. Kame logika? Išvis su bilietų kainom, jų pardavimu ir t.t. Šiauliams dar daug daug dirbti...

Aš bilietų kainą vertinu tuo pagrindu, prieš kokią komandą žaidžia Šiauliai. Negaila man 35 Lt su Rytu, Žalgiriu, negaila buvo ir su rinktine ir t.t. Bet kodėl aš turiu mokėti tokią pat kainą, kai varžovas 20 kartų silpnesnis už tokius kaip Žalgiris ar Rytas?
                  matai cia tada liecia abonentus. labai pigiai paleist ju negali, o jei padarys pvz kaip dabar, o i 2/3 rungtyniu bilietai kainuos 6lt tai neapsimokes pirkt abonentu

Comment

šiandien varžybose su Žalgiriu sale buvo pilnutėlė!

Comment

Parašė LinS Rodyti pranešimą
                      šiandien varžybose su Žalgiriu sale buvo pilnutėlė!
                      Pagal bbl.net sias rungtynes stebejo 5800. Tai reiskia, kad arena nebuvo pilnutele
                      Prie to paties noreciau pastebet, kad arenos puslapyje mazai informacijos, nuotrauku. Viskas aprasoma skurdziais aprasymais. na zodziu, kaip kas moka
                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Jop, Arenos puslapy aš galerijos neradau. Vis tik būtų įdomu

Comment

Man patiko apklausa, vykdoma www.siauliuarena.lt

Apklausa
                          Kada prasideda ULEB taurės čempionatas Šiaulių arenoje?

Spalio 30 d.
                          Lapkričio 1 d.
                          Lapkričio 6 d.

Ir kam reikia tokų nesąmonių??

VIP kabinos bazinis įrengimas: grindys - kiliminė danga, sienos - dažytos, lubos - pakabinamos, šviestuvai. Sėdimų vietų prie "baro" - 10.
                          Paskutinis taisė RHCP@; 2007.11.05, 15:17.

Comment

Parašė RHCP@ Rodyti pranešimą
                            Man patiko apklausa, vykdoma www.siauliuarena.lt

Apklausa
                            Kada prasideda ULEB taurės čempionatas Šiaulių arenoje?

Spalio 30 d.
                            Lapkričio 1 d.
                            Lapkričio 6 d.

Ir kam reikia tokų nesąmonių??
                            Apklausa tiesiog nepakartojama Panašu ne į apklausą, o į žaidimą: "Vis tiek niekas negaus milijono" . O dėl VIP kabinos aprašymo iš dalies nesutinku. Bent jau vietų skaičius prie "baro" turėtų būti svarbus. Tačiau įrengimo aprašymas panašus į statybų rangovų ataskaitą Nors šiaip kas žino, gal kas tikisi ten freskas ir aukščiausios klasės raudonmedžio parketą pamatyti?

Comment

Parašė jasha Rodyti pranešimą
                              Pagal bbl.net sias rungtynes stebejo 5800. Tai reiskia, kad arena nebuvo pilnutele
                              Tai jei arenoje yra 5500 vietu ir jas stebejo 5800, tai kodel ji nebuvo pilna ?

Comment

nu as is telsiu, ir norejau atvaziuot paziuret kaip nauja arena atrodo ir tuo paciu graziuas rungtynes tarp siauliu ir zalgirio paziuret , taciau is anksto nepasirupinau bilietais ir teko nusivilt.... kaip sakant susimoviau... :/
                                Studentas

Comment

paaiskinkit man si tema yra Siauliu arenos lankomumas ar atsiperkamumas?
                                  Great is Ok, but Amazing would be Great

Comment

Parašė sv-x-as Rodyti pranešimą
                                    nu as is telsiu, ir norejau atvaziuot paziuret kaip nauja arena atrodo ir tuo paciu graziuas rungtynes tarp siauliu ir zalgirio paziuret , taciau is anksto nepasirupinau bilietais ir teko nusivilt.... kaip sakant susimoviau... :/
                                    Ar is vis buvo nelike bilietu ar buvo like tik l brangus?

Comment

Parašė Shaolinas Rodyti pranešimą
                                      paaiskinkit man si tema yra Siauliu arenos lankomumas ar atsiperkamumas?
                                      na tiesiog arena statant buvo labai karshta diskusija tarp keliu zhmoniu kurie sake kad naujoji arena zhymiai patogesne ir lengviau paisekiama todel bus labiau lankoma negu senoji. bet va dabar ziuriu uleb rungtynes, sale tustoka, sakyciau 2/3 tik uzpyldyta. reiskia arba ji nepatogi ir sunkiai pasiekiama arba nelabai krepsinis rupi. pora postu auksciau kalbeta buvo kad su atletu buvo mazai zmoniu nes neidomu, hm....su turkais irgi neidomu ? arba bent jau nelabai idomu.. tai jauciu per europos cempionata tuscia visai bus . kam bus idomu kai zais kokie slovenai su portugalasi, arba latviai su kroatais.

ir dar vienas apstebejimas......is kur siauliuose tiek dudu ? dar neteko matyt nei vienos arenos akd taip duduotu . siaubas !!!!!!! geriau irengtu didele sirena ..tai nereiktu spaudyt ir p[irkt kievienam ziurovui. butu viena didele
                                      ir dar..be reikalo rubines dare. 90% nesinaudoja ..na bent per tv rodyta centrine tribuna tai tikrai
                                      Paskutinis taisė Aidzius; 2007.11.06, 19:15.

Comment

Lankomumas manau labai isaugo, tik ji atrodo tustesne nes arena zymiai talpesne (tas pat buvo ir Siemens arenoje kai susirinkdavo tik puse arenos, o visrsutine dalis likdavo uzdaryta), jei palyginsite kiekvienu rungtyniu lankomuma su praejusiais metai manau 90% rungtynes butu labiau lankomos. Tik va kad lankomumas yra tik netiesioginis veiksnys arenos atsiperkamumui, tiesioginis yra renginiu skaicius. Taigi ir noreciau paklausti kiek vyksta renginiu arenoje be krepsinio?
                                        Great is Ok, but Amazing would be Great

Comment

Parašė Shaolinas Rodyti pranešimą
                                          Lankomumas manau labai isaugo, tik ji atrodo tustesne nes arena zymiai talpesne (tas pat buvo ir Siemens arenoje kai susirinkdavo tik puse arenos, o visrsutine dalis likdavo uzdaryta), jei palyginsite kiekvienu rungtyniu lankomuma su praejusiais metai manau 90% rungtynes butu labiau lankomos. Tik va kad lankomumas yra tik netiesioginis veiksnys arenos atsiperkamumui, tiesioginis yra renginiu skaicius. Taigi ir noreciau paklausti kiek vyksta renginiu arenoje be krepsinio?
                                          matai , renginiai vyksta .bet jei siejant tai su kauno busimaja arena tai labai nenoreciau kad viskas butu kaip siauliuose. Koncertai Siauliu arenoj yra tie kuriuos atveza i Vilniu tai akrtu uzvaziuoja ir i Siaulius. Kaune tai nesuveiktu , nes mazas atstuma sir shiaip noretusi ka dpilna arena butu o ne pustuste

Comment

Working...
                                          X