Parašė Aidzius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių arenos atsiperkamumas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimąCia jau rimtai nusikalbejai
tai ir betkokiose kitokiose situacijose perkant brangesni daikta ar pslauga i biudzeta iplaukia daugiau mokesciu, tai pagal Lins logika visi kas perka maziau kainuojancius kazka isdurineja. Jeigu komanda nustate bilietu kaina 6lt, tai kaip ash pirkdamas ta bilieta isduriu komanda ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąnu gal ne taip parasaiu akip norejau. alus enleido. bet esme ta kad "kaip suprast ta "isdurk komanda" jeigu perki pigesni bilieta? taip iseina pagal auksciau rasiusi kolega kad tie kas perka bilietus po 6lt isdurineja komanda , o tie kad perka brangius tai jau ne.
tai ir betkokiose kitokiose situacijose perkant brangesni daikta ar pslauga i biudzeta iplaukia daugiau mokesciu, tai pagal Lins logika visi kas perka maziau kainuojancius kazka isdurineja. Jeigu komanda nustate bilietu kaina 6lt, tai kaip ash pirkdamas ta bilieta isduriu komanda ?P.
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąGal omenyje turėta: perku bilietą po 6, sėdžiu vietoj po 35.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Sioks toks palyginimas su UK ir futbolu - kai vyksta "low profile" rungtynes is vis uzdaroma viena ar daugiau tribunu - sutaupoma ant apsauginiu, valymo, elektros ir t.t. + aisku pigesni bilietai (nu man teko pabuvoti Blackburn - Vetra, normaliom salygom bilietas i Rovers rungtynes 30-40£, ta kart 10£; atidarytos 3 tribunos is 4); Skotija-Lietuva U21, stadione kur zaidzia Edinburgo Hibernian, normaliom salygom i Hibsu rungtynes 20-30£, ta kart 5£, studentam 2£, atidarytos 3 is 4, nors viena praktiskai tuscia)
Zodziu BC Siauliai tikriausiai reik padirbet su bilietu kainodara ir manau jiems arenos nuoma tikrai pigesne butu jei vartojama tik viena ar 2 tribunos. Pagaliau kazkoks mokinukas i centrine pateks uz 2 litus, uzsikabliuos ir kai pataps rimtu dede verslininku gal mielai mokes 35Lt ar net pajams abonimenta.You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Aš tai išvis nesuvokiu, kodėl turiu mokėt tarkim 35 Litus už tai, kad pamatyčiau kokią Sūduvą? Atrodo, Žalgiris/Sūduva - tas pats, nes kaina - ta pati. Kame logika? Išvis su bilietų kainom, jų pardavimu ir t.t. Šiauliams dar daug daug dirbti...
Aš bilietų kainą vertinu tuo pagrindu, prieš kokią komandą žaidžia Šiauliai. Negaila man 35 Lt su Rytu, Žalgiriu, negaila buvo ir su rinktine ir t.t. Bet kodėl aš turiu mokėti tokią pat kainą, kai varžovas 20 kartų silpnesnis už tokius kaip Žalgiris ar Rytas?Paskutinis taisė vizas; 2007.10.31, 10:54.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąAš tai išvis nesuvokiu, kodėl turiu mokėt tarkim 35 Litus už tai, kad pamatyčiau kokią Sūduvą? Atrodo, Žalgiris/Sūduva - tas pats, nes kaina - ta pati. Kame logika? Išvis su bilietų kainom, jų pardavimu ir t.t. Šiauliams dar daug daug dirbti...
Aš bilietų kainą vertinu tuo pagrindu, prieš kokią komandą žaidžia Šiauliai. Negaila man 35 Lt su Rytu, Žalgiriu, negaila buvo ir su rinktine ir t.t. Bet kodėl aš turiu mokėti tokią pat kainą, kai varžovas 20 kartų silpnesnis už tokius kaip Žalgiris ar Rytas?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė LinS Rodyti pranešimąšiandien varžybose su Žalgiriu sale buvo pilnutėlė!
Prie to paties noreciau pastebet, kad arenos puslapyje mazai informacijos, nuotrauku. Viskas aprasoma skurdziais aprasymais. na zodziu, kaip kas mokaProf. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Man patiko apklausa, vykdoma www.siauliuarena.lt
Apklausa
Kada prasideda ULEB taurės čempionatas Šiaulių arenoje?
Spalio 30 d.
Lapkričio 1 d.
Lapkričio 6 d.
Ir kam reikia tokų nesąmonių??
VIP kabinos bazinis įrengimas: grindys - kiliminė danga, sienos - dažytos, lubos - pakabinamos, šviestuvai. Sėdimų vietų prie "baro" - 10.Paskutinis taisė RHCP@; 2007.11.05, 15:17.
Comment
-
Parašė RHCP@ Rodyti pranešimąMan patiko apklausa, vykdoma www.siauliuarena.lt
Apklausa
Kada prasideda ULEB taurės čempionatas Šiaulių arenoje?
Spalio 30 d.
Lapkričio 1 d.
Lapkričio 6 d.
Ir kam reikia tokų nesąmonių??
Comment
-
Parašė jasha Rodyti pranešimąPagal bbl.net sias rungtynes stebejo 5800. Tai reiskia, kad arena nebuvo pilnutele
Comment
-
Parašė sv-x-as Rodyti pranešimąnu as is telsiu, ir norejau atvaziuot paziuret kaip nauja arena atrodo ir tuo paciu graziuas rungtynes tarp siauliu ir zalgirio paziuret , taciau is anksto nepasirupinau bilietais ir teko nusivilt.... kaip sakant susimoviau... :/You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė Shaolinas Rodyti pranešimąpaaiskinkit man si tema yra Siauliu arenos lankomumas ar atsiperkamumas?
ir dar vienas apstebejimas......is kur siauliuose tiek dudu ? dar neteko matyt nei vienos arenos akd taip duduotu . siaubas !!!!!!! geriau irengtu didele sirena ..tai nereiktu spaudyt ir p[irkt kievienam ziurovui. butu viena didele
ir dar..be reikalo rubines dare. 90% nesinaudoja ..na bent per tv rodyta centrine tribuna tai tikraiPaskutinis taisė Aidzius; 2007.11.06, 19:15.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Lankomumas manau labai isaugo, tik ji atrodo tustesne nes arena zymiai talpesne (tas pat buvo ir Siemens arenoje kai susirinkdavo tik puse arenos, o visrsutine dalis likdavo uzdaryta), jei palyginsite kiekvienu rungtyniu lankomuma su praejusiais metai manau 90% rungtynes butu labiau lankomos. Tik va kad lankomumas yra tik netiesioginis veiksnys arenos atsiperkamumui, tiesioginis yra renginiu skaicius. Taigi ir noreciau paklausti kiek vyksta renginiu arenoje be krepsinio?Great is Ok, but Amazing would be Great
Comment
-
Parašė Shaolinas Rodyti pranešimąLankomumas manau labai isaugo, tik ji atrodo tustesne nes arena zymiai talpesne (tas pat buvo ir Siemens arenoje kai susirinkdavo tik puse arenos, o visrsutine dalis likdavo uzdaryta), jei palyginsite kiekvienu rungtyniu lankomuma su praejusiais metai manau 90% rungtynes butu labiau lankomos. Tik va kad lankomumas yra tik netiesioginis veiksnys arenos atsiperkamumui, tiesioginis yra renginiu skaicius. Taigi ir noreciau paklausti kiek vyksta renginiu arenoje be krepsinio?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
Comment