Taigi, sužinojau. Galima bus žiūrėti pačioje arenoje, ne tik restorane, siūlau ateiti ir kitiems, nes visai kitoks jausmas turėtų būti žiūrint, nėra ko lyginti su namais ar su kokiu baru... Aišku, reikėtų poros tūkstantėlių žmonių, kad tai pasijaustų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių arenos atsiperkamumas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTaigi, sužinojau. Galima bus žiūrėti pačioje arenoje, ne tik restorane, siūlau ateiti ir kitiems, nes visai kitoks jausmas turėtų būti žiūrint, nėra ko lyginti su namais ar su kokiu baru... Aišku, reikėtų poros tūkstantėlių žmonių, kad tai pasijaustųW. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė Karolis! Rodyti pranešimąkiek bilietas kainuos?
Įėjimas nemokamas.
Žiūrovai įleidžiami 1 val. prieš tiesioginę varžybų transliaciją.
Renginys nemokamas.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTaigi, sužinojau. Galima bus žiūrėti pačioje arenoje, ne tik restorane, siūlau ateiti ir kitiems, nes visai kitoks jausmas turėtų būti žiūrint, nėra ko lyginti su namais ar su kokiu baru... Aišku, reikėtų poros tūkstantėlių žmonių, kad tai pasijaustų
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąGana keistokai turėtų atrodyti minia žmonių, sėdinčių arenoje ir spoksančių į kubą, kai pačioje aikštelėje tuščia Bet šiaip neblogas renginys, man tokį nebūtų į galvą atėję suorganizuoti.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąKiek žinau tai Siemense irgi būdavo... Man tai nieko čia keisto
Comment
-
Parašė molotov_47 Rodyti pranešimąAš arenose šiaip ne dėl krepšinio, o dėl koncertų lankausi, tad nelabai apie tokius renginius nusimanau.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Priimami užsakymai paskutiniems abonementams!
Naujiena! Jau galima užsisakyti abonemento korteles į visas 2007/2008 m. sezono "Šiaulių" namų rungtynes LKL, SEB BBL čempionatuose ir ULEB taurės tunryre (išskyrus SEB BBL finalo ketverto turnyrą). To paties abonemento savininkas galės stebėti ir ikisezoninius "Šiaulių" ekipos mačus. Abonemento kaina - 399 Lt. Užsakymai priimami darbo valandomis telef. 8 41 460124 (KK "Šiauliai" administracija), mob. telef. 8 687 33129 (arenos administracija). Paskubėkite - liko paskutiniai 300 abonementų!W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
"Šiauliai" - "Aisčiai/Atletas" - 73:61 Arena "Šiauliai". 1000 žiūrovų.
Galvojau kad nedaug zmoniu bus, bet kad tik tukstantisYou can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...
Comment
-
Parašė zanaz Rodyti pranešimą"Šiauliai" - "Aisčiai/Atletas" - 73:61 Arena "Šiauliai". 1000 žiūrovų.
Galvojau kad nedaug zmoniu bus, bet kad tik tukstantis
taigi 1000 manau net labai nemazai
Comment
-
Parašė dasefx Rodyti pranešimąpraeita sezona i siauliu ir atleto rungtynes ateidavo max 150
taigi 1000 manau net labai nemazai
Bet ir su kitais klubais nebus ženkliai daugiau, taip pat garantuoju, jog su Žalgiriu ar Rytu arena tikrai nebus pilna.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
prisiminus arenos statybos laikus niekaip negaliu pamirst tokio veikejo vardu FrootyLoops ar kaip jis ten vadinasi . buvo teigiama kad i senaja arena nesusirenka zmones del nepatogaus privaziavimo, parkavimo vietu stokos ir nepatogiu kedziu. tai kas dabar blogai jeigu vel arena nepilna ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Ciklop Rodyti pranešimąO kas blogai ? Penktadienio rungtynėse Šiauliai - Lietuvos Rytas susirinko 4900 žiūrovų.. Tau ką mažai ? Į senąją būtų tiek sutilpę ?KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Reikėtu uždrausti tas birbynes, manau tas irgi turi įtakos lankymuisi !W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąnesivadovauk lkl tinklapyje skelbiama statistika. ji neatitinka tikroves.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąIš pažiūros, arena beveik pilna buvo.
Comment
-
O čia kalba tie kurie buvo ar tik spėlioja pagal tv vaizdeli? centrines tribūnos buvo 90% užpildytos, galuose buvo daugiau laisvu vietų... bet ko norėt tai tik paprastos grupės varžybos i senąja nė puses neidavo kaip dabar, tuo labiau kad kainos būdavo ten max 20lt o čia šoninės 15lt, link centro 25, o centrines 35 ir tai neatbaidė Taigi tai teigiamas poslinkis Ir dar daug ką atbaidė tai kad Šiaulių lyderiai keli traumuoti...Paskutinis taisė LinS; 2007.10.28, 15:46.
Comment
Comment