Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių arenos atsiperkamumas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Taigi, sužinojau. Galima bus žiūrėti pačioje arenoje, ne tik restorane, siūlau ateiti ir kitiems, nes visai kitoks jausmas turėtų būti žiūrint, nėra ko lyginti su namais ar su kokiu baru... Aišku, reikėtų poros tūkstantėlių žmonių, kad tai pasijaustų
    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
      Taigi, sužinojau. Galima bus žiūrėti pačioje arenoje, ne tik restorane, siūlau ateiti ir kitiems, nes visai kitoks jausmas turėtų būti žiūrint, nėra ko lyginti su namais ar su kokiu baru... Aišku, reikėtų poros tūkstantėlių žmonių, kad tai pasijaustų
      kiek bilietas kainuos?
      W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
      Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
      Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Karolis! Rodyti pranešimą
        kiek bilietas kainuos?

Įėjimas nemokamas.

Žiūrovai įleidžiami 1 val. prieš tiesioginę varžybų transliaciją.
        Renginys nemokamas.

Comment

Gana keistokai turėtų atrodyti minia žmonių, sėdinčių arenoje ir spoksančių į kubą, kai pačioje aikštelėje tuščia Bet šiaip neblogas renginys, man tokį nebūtų į galvą atėję suorganizuoti.

Comment

Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
            Gana keistokai turėtų atrodyti minia žmonių, sėdinčių arenoje ir spoksančių į kubą, kai pačioje aikštelėje tuščia Bet šiaip neblogas renginys, man tokį nebūtų į galvą atėję suorganizuoti.
            Kiek žinau tai Siemense irgi būdavo... Man tai nieko čia keisto

Comment

Kiek žinau tai Siemense irgi būdavo... Man tai nieko čia keisto
              Aš arenose šiaip ne dėl krepšinio, o dėl koncertų lankausi, tad nelabai apie tokius renginius nusimanau.

Comment

Parašė molotov_47 Rodyti pranešimą
                Aš arenose šiaip ne dėl krepšinio, o dėl koncertų lankausi, tad nelabai apie tokius renginius nusimanau.
                Bėda ta, kad realiai nemačiau niekur reklamuojant apie tai, reklamavo tik Battery restoraną, jei būtų per miestą pareklamavę, kad bus galima arenoje žiūrėt tai tikrai pora tūkstančių žiūrovų būtų, juolab nemokamai...

Comment

Priimami užsakymai paskutiniems abonementams!

Naujiena! Jau galima užsisakyti abonemento korteles į visas 2007/2008 m. sezono "Šiaulių" namų rungtynes LKL, SEB BBL čempionatuose ir ULEB taurės tunryre (išskyrus SEB BBL finalo ketverto turnyrą). To paties abonemento savininkas galės stebėti ir ikisezoninius "Šiaulių" ekipos mačus. Abonemento kaina - 399 Lt. Užsakymai priimami darbo valandomis telef. 8 41 460124 (KK "Šiauliai" administracija), mob. telef. 8 687 33129 (arenos administracija). Paskubėkite - liko paskutiniai 300 abonementų!
                  Atrodo jau aisku kur vyks SEB BBL finalas !
                  Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

"Šiauliai" - "Aisčiai/Atletas" - 73:61 Arena "Šiauliai". 1000 žiūrovų.

Galvojau kad nedaug zmoniu bus, bet kad tik tukstantis
                    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
                      "Šiauliai" - "Aisčiai/Atletas" - 73:61 Arena "Šiauliai". 1000 žiūrovų.

Galvojau kad nedaug zmoniu bus, bet kad tik tukstantis
                      praeita sezona i siauliu ir atleto rungtynes ateidavo max 150
                      taigi 1000 manau net labai nemazai

Comment

Parašė dasefx Rodyti pranešimą
                        praeita sezona i siauliu ir atleto rungtynes ateidavo max 150
                        taigi 1000 manau net labai nemazai
                        Manau, būtų buvę daug daugiau, jei būtų žaidę tarkim šeštadienį ~16 valandą

Bet ir su kitais klubais nebus ženkliai daugiau, taip pat garantuoju, jog su Žalgiriu ar Rytu arena tikrai nebus pilna.

Comment

Kad į rungtynes su Atletu susirinko net 1000 žriūvovų, manau yra gana geras rezultatas. Svarbesnėse ir svarbiausiose rungtynėse gal visų 5 tūkst. ir nebus, bet netoli to. Šiuo klausimu nebūčiau toks skeptiškai pesimistas

Comment

prisiminus arenos statybos laikus niekaip negaliu pamirst tokio veikejo vardu FrootyLoops ar kaip jis ten vadinasi . buvo teigiama kad i senaja arena nesusirenka zmones del nepatogaus privaziavimo, parkavimo vietu stokos ir nepatogiu kedziu. tai kas dabar blogai jeigu vel arena nepilna ?
                            KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

O kas blogai ? Penktadienio rungtynėse Šiauliai - Lietuvos Rytas susirinko 4900 žiūrovų.. Tau ką mažai ? Į senąją būtų tiek sutilpę ?

Comment

Parašė Ciklop Rodyti pranešimą
                                O kas blogai ? Penktadienio rungtynėse Šiauliai - Lietuvos Rytas susirinko 4900 žiūrovų.. Tau ką mažai ? Į senąją būtų tiek sutilpę ?
                                nesivadovauk lkl tinklapyje skelbiama statistika. ji neatitinka tikroves.
                                KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Kad net su LRytu nebuvo soldout'o tai silpnai silpnai
                                  You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Reikėtu uždrausti tas birbynes, manau tas irgi turi įtakos lankymuisi !

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                                      nesivadovauk lkl tinklapyje skelbiama statistika. ji neatitinka tikroves.
                                      Iš pažiūros, arena beveik pilna buvo.
                                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                                        Iš pažiūros, arena beveik pilna buvo.
                                        Na kad tikrai matėsi daug laisvų vietų.

Comment

O čia kalba tie kurie buvo ar tik spėlioja pagal tv vaizdeli? centrines tribūnos buvo 90% užpildytos, galuose buvo daugiau laisvu vietų... bet ko norėt tai tik paprastos grupės varžybos i senąja nė puses neidavo kaip dabar, tuo labiau kad kainos būdavo ten max 20lt o čia šoninės 15lt, link centro 25, o centrines 35 ir tai neatbaidė Taigi tai teigiamas poslinkis Ir dar daug ką atbaidė tai kad Šiaulių lyderiai keli traumuoti...
                                          Paskutinis taisė LinS; 2007.10.28, 15:46.

Comment

Working...
                                          X