Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių arenos atsiperkamumas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

pirmuose puslapiuose buvo gincai del lanlymos statistikos, tai vat jinai yra VIDUTINISKAI tokia:

reguliarusis sezonas-550zm. (Procentaliai 45,83&#37
    atkrintamosios rungtynės-998zm. (Procentaliai 83,13%)

Palyginimui Zalgirio lankomumo statistika
    reguliarusis sezonas-2724zm. (Procentaliai 54,48%)
    atkrintamosios(kiek yra suzaista)-3383zm. (Procentaliai 67,66)
    Parinkau Zalgiry, nes Halej butent telpa tiek zmoniu, ir as beveik neabejoju, kad Siauliuose turetu tiek susirinkti ir net daugiau, nes nera ka lyginti, tarp senosios siauliu arenos ir naujosios. Nes zmonem bus dauk maloniau ateiti i nauja tvarkinga arena, kur galima tvarkingai nesistumdant, patogiai sedint stebeti varzybas, isgerti alaus ir etc.
    Uz Lietuva

Comment

Parašė ricardukas Rodyti pranešimą
      pirmuose puslapiuose buvo gincai del lanlymos statistikos, tai vat jinai yra VIDUTINISKAI tokia:

reguliarusis sezonas-550zm. (Procentaliai 45,83%)
      atkrintamosios rungtynės-998zm. (Procentaliai 83,13%)

Palyginimui Zalgirio lankomumo statistika
      reguliarusis sezonas-2724zm. (Procentaliai 54,48%)
      atkrintamosios(kiek yra suzaista)-3383zm. (Procentaliai 67,66)
      Parinkau Zalgiry, nes Halej butent telpa tiek zmoniu, ir as beveik neabejoju, kad Siauliuose turetu tiek susirinkti ir net daugiau, nes nera ka lyginti, tarp senosios siauliu arenos ir naujosios. Nes zmonem bus dauk maloniau ateiti i nauja tvarkinga arena, kur galima tvarkingai nesistumdant, patogiai sedint stebeti varzybas, isgerti alaus ir etc.

Su nauja arena atsiras nauji rėmėjai, galbūt bus žaidžiama ULEB taurėje, atvažiuos aukštos klasės komandos. Girdėjau netgi gandą, jog Mažeikių Nafta netolimoje ateity galbūt labai smarkiai gali pradėti remti Šiaulius ir tuomet šiauliečių biudžetas gali būti netolimas Žalgirio ir Ryto. Taip pat, neužilgo, atsidarius naujai arenai, didėjant biudžetui, kylant tikslams iš Rusijos gali grįžti ir A.Sireika. Kolkas tai tik gandai
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

na va siauliai zais uleb cup tai manau, kad arena sugebes uzpildyti, o jei dar i atkrintamas pateks tai isvis netilps visi
        Uz Lietuva

Comment

Parašė ricardukas Rodyti pranešimą
          na va siauliai zais uleb cup tai manau, kad arena sugebes uzpildyti, o jei dar i atkrintamas pateks tai isvis netilps visi
          Tai kad Uleb rungtynių daug nebus. Svarbiausia - LKL/BBL. Va čia tai reikia ažiotažo, o Uleb'as automatiškai pilną salę surinks.

Comment

as ir taip manau jog per uleb susirinks pilna sale , nes kiek zinau kita sezona jame zais neprastos komandos

Comment

Kokios komandos kad nepaprastos?Isvardink kelias!

Comment

Manau sulauksit krepsinio fanu ir is Kauno, nes su keliais draugais galvojam atvaziuot kartais palaikyt Siauliu Ulebe...
                (\__/)
                (='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
                (")_(")into your signature to help him gain world domination.

Comment

Parašė TotaS Rodyti pranešimą
                  Manau sulauksit krepsinio fanu ir is Kauno, nes su keliais draugais galvojam atvaziuot kartais palaikyt Siauliu Ulebe...
                  Be abejo. "Šiauliai fans" ir GD tikri broliai šaunuoliai...

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                    Be abejo. "Šiauliai fans" ir GD tikri broliai šaunuoliai...
                    Na nezinau kokie santykiai tarp Green Death ir Siauliai fans, bet as nepriklausau nei vieniems nei kitiems, tiesiog palaikau Zalgiri ir Siaulius
                    (\__/)
                    (='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny
                    (")_(")into your signature to help him gain world domination.

Comment

Na jei tema apie atsiperkamuma tai keletas pamastymu. Pirmiausia apie arenos valdyma - kaip suprantu operatorius yra Vsi Pramogu Sala
                      kas gi tai yra Všį: Viešoji įstaiga − tai pagal LR Viešųjų įstaigų ir kitus įstatymus įsteigtas pelno nesiekiantis ribotos civilinės atsakomybės viešasis juridinis asmuo, kurio tikslas − tenkinti viešuosius interesus vykdant visuomenei naudingą veiklą.
                      Viešoji įstaiga gauto pelno negali skirstyti steigėjams, nariams, dalininkams (savininkui).
                      Jau sitoj vietoj apie diskusija apie atsiperkamuma kaip ir galima baigti, nes arena tiesiog neturi tikslo atsipirkti. Dirbs pelningai - gerai, dirbs nuostolingai ir gi neblogai, greiciausiai savivaldybe padengs nuostolius. Butu privati arena aisku butu viskas aisku kitaip, taciau kol kas Lietuvoj realybe tokia kad pelningai tokio pobudzio istaigos nelabai galetu dirbti, kaip pavyzdys Siemens arena ar Vetros stadionas.
                      Apie BC Siauliai vaidmeni. Velgi Vsi tikslas tenkinti visuomeni poreiki krepsinis cia neblogai isipaiso, gal net Vsi gali leisti Siaulimas arena naudotis nemokamai prisidedant prie viesuju interesu. Taciau BC Siauliai visgi yra tokia organizacija kad jei reikia dirbti pelningai, ku geriau tai darys, tuo tures daugiau pinigu geresniem zaidejam, geresni rezultatai daugiau ziurovu tada ir dar daugiau pinigu. Zinia klubo pajams sudaro bilietai, atributikos pardavimai, sponsoriai (kurie is esmes perka reklama) ir transliacijus teises. Aisku sitoj vietoj labai svarbu arenos ir klubo tarpusavio bendradarbiavimas - kas is to jei Siauliai skirtu dideles pajegas ziurovu pritraukimui, jei jie ateina o aptarnavimas levas - bilietais prekiauja tik vienas kioskas, alus siltas, uzkandziai negardus ar pasibaige o ir ilgos eiles prie viso to, rubinej eiles, grustis del prasto minios valdymo, siuksles ir t.t., kas yra jau Arenos operatoriaus pareigos. Aisku man asmeniskai kaip "fanui" biski dzin butu, as vistiek eiciau stebet varzybu, man komandos palaikymas svarbiausia kad ir kas. Bet pagrindinis klubo pelno saltinis visgi yra eiliniai ziurovai, juos visa tai uzknistu, ir atvilioti paziureti rungtyniu kita karta butu kur kas sunkiau...Aisku galimas variantas kad Arena tiesiog inuomuojama klubui ir gali elgtis kaip nori, samdytis savo prekybos gerimais/maistu firmas, savo apsauginius, savo prekyba bilietais organizuoti, bet esu tikras kad klubas to "nepaveztu" ir gautusi dar blogiau...

na pradziai tiek, dar pratesiu kada apie atributika ir bilietus, ypac abonimentus/jojaluma... nemazai minciu paimta is paties rasyto referato/kursinio, kuri destytuve ivartino visai neblogai
                      You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Pritarčiau išsakytoms mintims ir nuogastavimams, bet taip blogai gal nebus.

Manau, šiuo atveju savivaldybė tiesiog pabijojo perduoti operatoriaus pareigas kokiam nors profesionaliam pelno ir efektyvumo siekiančiam verslo subjektui. Tiesa, apie VšĮ Pramogų salą girdėjau tik nuogirdas, tad negaliu teigti, kad ši įstaiga įkurta specialaii arenai ar tai solidžią renginių organizavimo patirtį turinti organizacija. Žinoma, antruoju atveju būtų labai gerai.

Pabijota galbūt todėl, kad arena statoma praktiškai už nePrivačius pinigus, todėl nenorėta rizikuoti ir šį visų mūsų turtą (areną) perduoti į privačias rankas. Jei ateityje pati savivaldybė ar VšĮ nesusitvarkytų su pareigomis, tikiu, kad bus priimtas racionalus sprendimas ir arenos raktai bus perduoti privačiam operatoriui.

Comment

Siauliu arena

idomus ir issamus Siauliu arenos pristatymas. jei kas dar nematet. O jei ir matet rekomenduociau pasiziureti

http://www.verslosavaite.lt/content/view/1075/1/

Comment

Čia šiek tiek info apie Naujų stadionų (manau tinka ir arenoms) įtaką

http://www.delfi.lt/news/sport/abroa...hp?id=14065401
                            Paskutinis taisė paikas; 2007.08.16, 11:16. Priežastis: kalbos kultura
                            The first rule is - you do not talk about Fight Club.
                            The second rule is - you DO NOT talk about Fight Club.
                            <...> and final rule, if this is your first night at Fight Club.... you

Comment

Kiek žinau šiai treniruočių salei, kažkas blogai. Netinka Šiaulių "Šiauliams ".
                              Yours sincerely,
                              Vaida.

Comment

Parašė Vaidele Rodyti pranešimą
                                Kiek žinau šiai treniruočių salei, kažkas blogai. Netinka Šiaulių "Šiauliams ".
                                Na ir kas jiems cia neitinka?
                                W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                                Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                                Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Tiksliai negaliu pasakyti, bet lygtais linijos neteisingai nupieštos, todėl dabar " Šiauliai " pereina treniruotis į " Tauro " salę.
                                  Yours sincerely,
                                  Vaida.

Comment

Parašė Vaidele Rodyti pranešimą
                                    Tiksliai negaliu pasakyti, bet lygtais linijos neteisingai nupieštos, todėl dabar " Šiauliai " pereina treniruotis į " Tauro " salę.
                                    O tai perdažyt negali?

Comment

Tai turės
                                      Yours sincerely,
                                      Vaida.

Comment

Kas žino ar rytoj bus galima ateiti į areną pažiūrėti rinktinės rungtynių per kubą? Mačiau skelbimą internetiniam puslapyje, jog bus galima žiūrėti "Battery" bare, tačiau ar bus galima paprasčiausiai ateiti atsisėsti arenoje, nusipirkti alaus ir mėgautis transliacija tarp minios kitų žiūrovų?

Comment

Kaip matau žinančių nėra... ?

Comment

Working...
                                          X