Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių arenos atsiperkamumas

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kita kart be vaizdiniu irodymu forume nesirodykit
    You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Parašė zanaz Rodyti pranešimą
      Kita kart be vaizdiniu irodymu forume nesirodykit
      Rytoj pasistengsiu "įmest" vaizdinės medžiagos
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Vaje, aš irgi buvau, ir vietų tuščių buvo daug daug daugiau nei tu sakai, protokole išvis 6300, kai vietų arenoje 5500. Taip išeina laisvų vietų nebuvo išvis, ir dar 800 stovėjo
        Ka tu cia nusneki? Kai pastate aiskiai visiem pasake kad vietu isejo zymiai daugiau negu buvo tiketasi, 6600 atrodo. Vietu ne 5500 o 6600 taip kad su LR kai zaide buvo beveik pilna ir protokole esantys skaiciai 6300 yra teisingi.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
          Ech nusišnekėjai. Pvz man taip pat nepatinka tos '70 grupės, tačiau mūsų tevams jos yra tikrai geriau nei kokie ATB ar Nelly Furtado. Reikia orientuotis ne tik į mūsų amžiaus muziką.

Tai laikais pvz Sabrina ar dar kokia sena grupė mūsų tėvams buvo kaip dabar mums Nelly Furtado ir kitos.
          Na gerai, as nesakau kad ju nereikia, as tiesiog sakau kad tai nera zvaigzdes ar kazkas tokio. As noriu normaliu (Nelly Furtado tik pavizdys) zvaigzdziu Siauliuose kurios butu kazkiek idomios zmonem. Kazi kodel jaunimas nejo i ta Eurodance, galbut todel kad tie Vengaboys buvo idomus pries kokius gerus 7 metus (priedo kam gadinti koncera su visokiomis "apsildanciosiomis" grupemis ala Kucinskas, Zvagulis kuriu jaunimas dar labiau nemegsta). As tikrai manau kad butu imanoma susitarti kad koky Brian Adams uzvestu nuo Vilniaus Siauliuosna, o tada manau tikrai butu patenkinti zmones nes jis dar nors idomus yra.

Comment

Parašė Vertical Rodyti pranešimą
            Ka tu cia nusneki? Kai pastate aiskiai visiem pasake kad vietu isejo zymiai daugiau negu buvo tiketasi, 6600 atrodo. Vietu ne 5500 o 6600 taip kad su LR kai zaide buvo beveik pilna ir protokole esantys skaiciai 6300 yra teisingi.
            Kur taip rašo? Kur oficialiai patvirtinta? Kodėl oficialiame puslapyje siauliuarena.lt rašoma: "Arenoje yra 5500 sėdimų vietų varžybų ir apie 7400 vietų koncertų metu.". Visur kitur taip pat. Faktų prašom, faktųųųų...

Comment

Rytoj pasistengsiu "įmest" vaizdinės medžiagos
              Lauksim, lauksim
              W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
              Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
              Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė DJJustas Rodyti pranešimą
                [unique]y1k3s. Vienas renginys jaunimui jau buvo bent jau as ji tikrai priskiriu jaunimui "Eurodance" kuris ivyko Lapkričio 24 d.
                Kate Ryan, Vengaboys... m... kiek supratau pilna šios grupės hitų dabar groja radijo stotyse ir fanai tiesiog veržėsi pirkti koncertų.
                Beje, koncertas neįvyko, niekas neklauso 10 metų senumo antikvarų neturinčių jokios išliekamosios vertės. Rinką tokioms grupėms matau nebent afrikos šalyse, vietinės reikšmės klubuose arba milžiniškuose miestuose, kuriuose dar galima rasti tokių grupių fanų. Nei Šiauliai nei Šiaulių arena į pastaruosius punktus neįeina.

Dėl kįž'o - ten laabai jaunas jaunimas. Ir šiaip, tai šou, tai ne koncertas

Comment

kad ir gautusi daugiau vietu nei planuota, vistiek ju naudot nebutu galima. nes visi priesgaisriniai reikalavimai skaiciuoti pradiniam skaiciui. taigi gaisro atveju paaiskejus kad arenoj daugiau zmoniu nei numatyta, manau net gali ir i kaleima atsisest uz tai atsakingi asmenys...
                  "Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".

Comment

Vaje, aš irgi buvau, ir vietų tuščių buvo daug daug daugiau nei tu sakai, protokole išvis 6300, kai vietų arenoje 5500. Taip išeina laisvų vietų nebuvo išvis, ir dar 800 stovėjo
                    Labai noreciau pertraukti :-) arena talpina 7000 vietu, buvo rasyta spaudoje...
                    Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Nezinau, ar seniai tai ivyko, bet tik siandien uzejes pamaciau, kad truputi atnaujintas siauliuarena.lt tinklalapis.. Daugiau visokios informacijos ir tt. Man labiausiai patiko sitas dalykas:
                      http://www.siauliuarena.lt/ezmediaca.../phpm3GPQM.swf
                      O kalbant apie Siauliu arenos talpuma, kiek pamenu Lietuvos - Svedijos rungtynes stebejo 6300 ziurovu. Tada taip skelbe, kad tiek susirinko.
                      Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

Comment

Geriausiu 2007 metų sporto statiniu pripažinta Šiaulių arena

Septintus metus iš eilės Kūno kultūros ir sporto departamento surengtame geriausio metų sporto statinio konkurse 2007-aisiais laimėjo liepos mėnesį duris atvėrusi Šiaulių arena.

Geriausią 2007 m. statinį nuo šiol ženklins ant arenos KKSD generalinio direktoriaus Algirdo Raslano sausio 5 d. atidengta lenta.

Geriausiu 2007 m. sporto statiniu Šiaulių arena pripažinta įvertinus jos funkcionalumą ir universalumą, teikiamų paslaugų įvairovę, paslaugų socialinį prieinamumą, galinčių sportuoti skaičių ir kt..

Arenoje yra 5500 sėdimų vietų varžybų ir apie 7400 vietų - koncertų metu. Arena pritaikyta krepšinio, salės futbolo, rankinio, tinklinio ir kt. sporto varžyboms, taip pat - kultūros renginiams, čia kuriasi ir sporto mokyklos, klubai.

Iš viso į Šiaulių areną buvo investuota 75 mln. Lt, iš kurių 70 mln. Lt - ES struktūrinių fondų lėšos, 5 mln. Lt - savivaldybės investicijos.

Dėl geriausio 2007 m. sporto statinio vardo taip pat varžėsi Vilainių rekreacijos ir sporto pramogų kompleksas (Kėdainių r.), sporto salė, pastatyta Pasvalio r., plaukimo baseinas (Kėdainiai), Atžalyno gimnazijos sporto salė (Pakruojis), 20 universalių dirbtinės dangos aikštelių, kurias prie bendrojo lavinimo mokyklų įrengė KKSD.

Iš viso praėjusiais metais į naujų sporto bazių statybas Lietuvoje buvo investuota per 90 mln. Lt.

Ankstesnių metų šMetų sporto statinioĖ laureatais buvo išrinkti „Oranžinis teniso centras“ (Kaunas, 2001 m.), „Ledo rūmai“ (Vilnius, 2002 m.), Kauno „Žalgirio“ stadiono sporto kompleksas (Kaunas, 2003 m.), „Siemens arena“ (Vilnius, 2004 m.), Sporto ir sveikatingumo centras „IMPULS+“ (Vilnius, 2005 m.), universali sporto salė „Sportima“ (2006 m.).

G.Šiuparys
                        BNS ir lrytas.lt inf.
                        Paskutinis taisė Karolis!; 2008.01.09, 17:43.
                        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
                        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
                        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

/\ Kur nebus geriausias, kai ant Lietuvos žemelės 2007 metais vienintelis (stambus) sporto statinys iškilo. Išrinko į geriausią iš vieno, juokinga... (Tą patį apie prieš tai nominuotus lauretus galima pasakyti. Beje, Panevežio bus garantuotai geriausias sporto statinys 2008 metais.)
                          Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                          Dordrechtas/Haarlemas
                          Nesebaras/Plovdivas
                          Kiolnas

Comment

/\ O jeigu dar karta perskaityti straipsni, tai nesunku pastebeti kad pretendentu buvo nemazai...

Comment

/\ O jei dar įsigilintum į ką aš parašiau, tai būtų nesunku pastebėti, jog tai vienintelis stambus sporto statinys, pastatytas 2007m. Jokie kiti statiniai-pretendentai iš provincijos (šis žodio reikšmė neturėtų būti suprasta kaip įžeidimas) net neprilygsta savo mąstais Šiaulių arenai. Taigi logiškai išeina iš vieno buvo išrinktas geriausias.
                              Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                              Dordrechtas/Haarlemas
                              Nesebaras/Plovdivas
                              Kiolnas

Comment

Man tai pirmiausia Marijampoles kompleksas sove i galva 2008
                                You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

Comment

Gal kas iš dažniau arenoje apsilankančiųjų galėtų paaiškinti, kodėl šiauliečiai taip ignoruoja arenoje esančias rūbines? Šito aš niekaip nesuprantu. Buvau arenoje lapkričio mėnesį ir nustebau pamatęs praktiškai tuščią rūbinę, o tribūnose daugybę žmonių su šiltomis striukėmis. Sėdi apsirengę arba striukes laiko ant rankų ar kiša kur nors po užpakaliais. Galvojau nauja arena, tad gal žmonės dar nepratę, nežino, kur tos rūbinės ir panašiai. Tačiau vakar vėl pamačiau tuščias rūbines ir nuobodžiaujančias rūbininkes.

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                    Gal kas iš dažniau arenoje apsilankančiųjų galėtų paaiškinti, kodėl šiauliečiai taip ignoruoja arenoje esančias rūbines? Šito aš niekaip nesuprantu. Buvau arenoje lapkričio mėnesį ir nustebau pamatęs praktiškai tuščią rūbinę, o tribūnose daugybę žmonių su šiltomis striukėmis. Sėdi apsirengę arba striukes laiko ant rankų ar kiša kur nors po užpakaliais. Galvojau nauja arena, tad gal žmonės dar nepratę, nežino, kur tos rūbinės ir panašiai. Tačiau vakar vėl pamačiau tuščias rūbines ir nuobodžiaujančias rūbininkes.

Neįmenama mįslė.

Comment

Gal nepasitiki O beto ilgai reitu laukti jas atsijamant.

Comment

As tai sieciau su keistu lietuvisku iprociu ateiti 5 min pries rungtynes ir kaip galima greiciau is ten ishsinesdinti... vietoj to kad susirinkt anksciau, ramiai pastovet bare su alum ar pan. ir lygiai taip pat po rungtyniu

Comment

Gal kaip Siemense apmokestinta ;D
                                          P.

Comment

Working...
                                          X