Penktas toje pacioje kareje puseje, uz sankryzos ir STATOIL'o:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
x21 labai ačiū, kad sukėlei Purono gražintų reklaminių stendų nuotraukas
Iš tikro buvau išvykusi ir kai grįžau, pamačiau taip papuoštą Tilžes gatvę, buvau maloniai nustebinta. Man labai patiko, puiki idėja gražinti miestą!
Tačiau Šiaulių laikraščiai šneka ką kitą, net du kartus pastebėjau straipsnius, kad šios puošmenos tėra metalinės šiukšles! Šiauliečiai paspiktinę...xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.
Comment
-
Parašė LinS Rodyti pranešimądar vienas Purono šedevriukas užkelta skardinė karvė ant stogo pačiam miesto centre žiūrint nuo "gaidžio" įstrižai gatve kas centre daugiau būnat prašom nuotrauką nutraukt
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąPaprasciausiai norima i 1 vieta sukelti sporto objektus, salia dar turi atsirasti olipini standarta atitinkantis baseinas, taip pat zadamas futbolo stadijonas kiek atsimenu (zaidynems).
Comment
-
Dėkui už inforamciją. Kaip suprantu tai atskiri visgi objektai Tik vėl užkliuvo (niekaip tivoli neįtiksi ) derinys- ledo arena kartu su viešbučiu. Manau, jog atskiri sporto objektai yra geriau, nei kartu sujungti su viešbučio kompleksu, nes visuomenės panaudai šie objektai turėtų platesnę lasivę.
Comment
Comment