Parašė rastaman
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaulių projektai
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Tai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia
Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąTai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia
Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Parašė DidmiestisZinok, istikruju tai yra atvirksciai: dangoraiziai sumenksta pries sita Water Tower'i. Sitas ypac nakti pasireiskia, net is tolo, artejant prie sito "senuko"Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTiesa, gal kas zinot ka nors apie ta verslo centra (?) salia BMS Megapolio?Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąTiesa, gal kas zinot ka nors apie ta verslo centra (?) salia BMS Megapolio?
Comment
-
Parašė Andrr Rodyti pranešimąMano ziniomis ten turetu isikurti Nord LB bankas.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė osiz Rodyti pranešimąIs kur tokios zinios?
Comment
-
Tikiuosi,kad teisus,nes man asmeniskai patinka banku pastatai.Jie ypac suteikia modernumo miestui.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąNa va... :-) jei kas pastebejote Pramogu klubas "Mega" pleciasi
Comment
-
Vieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?
Comment
-
Del Siauliu klubu, tai kiekybine prasme per akis 6 klubu, bet kokybine - toli grazu.. Vadinamaisiais "klubais" galetu vadintis tik mega, martinis ir neopolis. Kiti - uzgese arba be ideju. Naujas geras klubas uzgesintu dar viena is likusiu triju. Mums, kaip lankytojams, tai tik i nauda. Savininkams - stimulas naujoms idejoms.
Comment
-
Parašė FLSHS Rodyti pranešimąwooooow... Pala pala.. papasakok daugiau.. zinok nepastebejau. man asmeniskai tai btuu nereali naujiena, nes esu kaip ir pastovus megos lankytojas )Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.26, 11:05.Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
-
Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimąNa mega pradejo darbus jau pries pora savaiciu, savo patalpas plecia dvigubai krepsinio aiksteles saskaita, jau yra israusta kazkuri dalis pamatams ir.... RUSIUI??? na tiksliai nzn, bet greiciausiai dar po zeme viena nemaza patalpa iseit turetu, nes 2-3metrai gylis tikrai yra :-)... bus kazkam liudna kad kasiuko nebegales palost :-) toliau bulvare buratinas atrodo klasiskai, nu nerealiai... toks stiklinis, ir visai ne kazkoks turegelis kaip kazkas ten sake :-) toliau VOLVO autoservisas jau irgi apsitvere savo zona(isvaziuojant link bubiu :-)
Comment
-
-
Parašė FLSHS Rodyti pranešimąVieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment
Comment