Tai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.
Tai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.
Atrodo viska teisingai pazymejai man igri nelogiskai atrodo vienas salia kito du pc
Zinok, istikruju tai yra atvirksciai: dangoraiziai sumenksta pries sita Water Tower'i. Sitas ypac nakti pasireiskia, net is tolo, artejant prie sito "senuko"
LABA DIENA, SI TEMA SIAULIU PROJEKTA VADINASI... MALONEKIM....
Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Tiesa, gal kas zinot ka nors apie ta verslo centra (?) salia BMS Megapolio?
Zinau,kad darbus vykdo Plunges statybos bendrove Warff-Adakris,o daugiau tai nieko.Tik aisku,jog pastatas nebus aukstas ir nebus verslo centras.Jo paskirtis lygtais komercine.
Vieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?
Del Siauliu klubu, tai kiekybine prasme per akis 6 klubu, bet kokybine - toli grazu.. Vadinamaisiais "klubais" galetu vadintis tik mega, martinis ir neopolis. Kiti - uzgese arba be ideju. Naujas geras klubas uzgesintu dar viena is likusiu triju. Mums, kaip lankytojams, tai tik i nauda. Savininkams - stimulas naujoms idejoms.
wooooow... Pala pala.. papasakok daugiau.. zinok nepastebejau. man asmeniskai tai btuu nereali naujiena, nes esu kaip ir pastovus megos lankytojas )
Na mega pradejo darbus jau pries pora savaiciu, savo patalpas plecia dvigubai krepsinio aiksteles saskaita, jau yra israusta kazkuri dalis pamatams ir.... RUSIUI??? na tiksliai nzn, bet greiciausiai dar po zeme viena nemaza patalpa iseit turetu, nes 2-3metrai gylis tikrai yra :-)... bus kazkam liudna kad kasiuko nebegales palost :-) toliau bulvare buratinas atrodo klasiskai, nu nerealiai... toks stiklinis, ir visai ne kazkoks turegelis kaip kazkas ten sake :-) toliau VOLVO autoservisas jau irgi apsitvere savo zona(isvaziuojant link bubiu :-)
Na mega pradejo darbus jau pries pora savaiciu, savo patalpas plecia dvigubai krepsinio aiksteles saskaita, jau yra israusta kazkuri dalis pamatams ir.... RUSIUI??? na tiksliai nzn, bet greiciausiai dar po zeme viena nemaza patalpa iseit turetu, nes 2-3metrai gylis tikrai yra :-)... bus kazkam liudna kad kasiuko nebegales palost :-) toliau bulvare buratinas atrodo klasiskai, nu nerealiai... toks stiklinis, ir visai ne kazkoks turegelis kaip kazkas ten sake :-) toliau VOLVO autoservisas jau irgi apsitvere savo zona(isvaziuojant link bubiu :-)
Butu smagu isvysti siu objektu foto, imeskit jei turi siu naujienu.
Kadangi į Ginkūnus reikia važiuoti pro centrą,tai "nutraukiau jau čia diskutuotą komercinės paskirties pastatą netoli BMS Megapolio(nuotraukos nelabai ryškios,nes darytos iš važiuojančios mašinos pro nešvarų langą,tačiau statybų eiga vistiek matosi).
Vieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?
Manau verta nes daugumoje ju ar bent daugumos daugumoje vakaru amziaus cenzas yra 21 metai :-) jei tai butu klubas nuo 18 metu... tada sakyciau perpektyviau :-) ir efektyviau konkurencingumo atzvilgiu :-)
Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"
Comment