Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaulių projektai

Collapse
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė rastaman Rodyti pranešimą
    Ar jau stato? Kiek žinau, ten bus Volvo autocentras.
    Neseniai važinėjau toj aikštelėj, tai teko matyt, statybos atrodo prasidėjo, gal šiandien nepatingėsiu nueiti keletą kadrų pagaminti
    Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Tai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia
      Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.
      Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919

Comment

Parašė vizas Rodyti pranešimą
        Tai ar aš teisingai supratau: žalia ar geltona juosta pažymėti plotai - galimos to didelio PC vietos? Jei taip, tai mėlyna spalva pažymėtas plotas - vieta, kur bus statomas kitas didelis PC nugriaunant bažnyčią. Bent man nelogiškai atrodo statyti du didelius šalia
        Raudona spalva pažymėta Volvo autocentro statybų vieta.
        Atrodo viska teisingai pazymejai man igri nelogiskai atrodo vienas salia kito du pc
        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Parašė Didmiestis
          Zinok, istikruju tai yra atvirksciai: dangoraiziai sumenksta pries sita Water Tower'i. Sitas ypac nakti pasireiskia, net is tolo, artejant prie sito "senuko"
          LABA DIENA, SI TEMA SIAULIU PROJEKTA VADINASI... MALONEKIM....
          Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Tiesa, gal kas zinot ka nors apie ta verslo centra (?) salia BMS Megapolio?

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
              Zinau,kad darbus vykdo Plunges statybos bendrove Warff-Adakris,o daugiau tai nieko.Tik aisku,jog pastatas nebus aukstas ir nebus verslo centras.Jo paskirtis lygtais komercine.
              Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė pauliezaz Rodyti pranešimą
                Mano ziniomis ten turetu isikurti Nord LB bankas.

Comment

Parašė Andrr Rodyti pranešimą
                  Mano ziniomis ten turetu isikurti Nord LB bankas.
                  Is kur tokios zinios?
                  Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
                    Is kur tokios zinios?
                    Koks skirtumas is kur, as juk rasiau kad tai mano ziniomis pagyvensim ir pamatysim ar as buvau teisus.

Comment

Tikiuosi,kad teisus,nes man asmeniskai patinka banku pastatai.Jie ypac suteikia modernumo miestui.
                      Mano darbai deviantart'e

Comment

Ypac Vilniaus Banko. Kiek matau, visuose miestuose SEB neblogai atrodo. Bet tas naujasis panasu, kad bus apstiklinta batu deze.

Comment

Na va... :-) jei kas pastebejote Pramogu klubas "Mega" pleciasi, ir autoservisas prie gimdymo namu jau igavo formas.. :-)
                          Žymus zmogus yra pasakęs: "Kosmosas ir žmonių kvailumas yra begaliniai, nors del kosmoso abejoju"

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                            Na va... :-) jei kas pastebejote Pramogu klubas "Mega" pleciasi
                            wooooow... Pala pala.. papasakok daugiau.. zinok nepastebejau. man asmeniskai tai btuu nereali naujiena, nes esu kaip ir pastovus megos lankytojas )

Comment

Vieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?

Comment

Del Siauliu klubu, tai kiekybine prasme per akis 6 klubu, bet kokybine - toli grazu.. Vadinamaisiais "klubais" galetu vadintis tik mega, martinis ir neopolis. Kiti - uzgese arba be ideju. Naujas geras klubas uzgesintu dar viena is likusiu triju. Mums, kaip lankytojams, tai tik i nauda. Savininkams - stimulas naujoms idejoms.

Comment

Bet gi ne visi sveciai ziuri nuo pradzos. Bent jau nuo vidurio . . .
                                  Yours sincerely,
                                  Vaida.

Comment

Parašė FLSHS Rodyti pranešimą
                                    wooooow... Pala pala.. papasakok daugiau.. zinok nepastebejau. man asmeniskai tai btuu nereali naujiena, nes esu kaip ir pastovus megos lankytojas )
                                    Na mega pradejo darbus jau pries pora savaiciu, savo patalpas plecia dvigubai krepsinio aiksteles saskaita, jau yra israusta kazkuri dalis pamatams ir.... RUSIUI??? na tiksliai nzn, bet greiciausiai dar po zeme viena nemaza patalpa iseit turetu, nes 2-3metrai gylis tikrai yra :-)... bus kazkam liudna kad kasiuko nebegales palost :-) toliau bulvare buratinas atrodo klasiskai, nu nerealiai... toks stiklinis, ir visai ne kazkoks turegelis kaip kazkas ten sake :-) toliau VOLVO autoservisas jau irgi apsitvere savo zona(isvaziuojant link bubiu :-)
                                    Paskutinis taisė FruityLoopsas; 2006.11.26, 11:05.

Comment

Parašė FruityLoopsas Rodyti pranešimą
                                      Na mega pradejo darbus jau pries pora savaiciu, savo patalpas plecia dvigubai krepsinio aiksteles saskaita, jau yra israusta kazkuri dalis pamatams ir.... RUSIUI??? na tiksliai nzn, bet greiciausiai dar po zeme viena nemaza patalpa iseit turetu, nes 2-3metrai gylis tikrai yra :-)... bus kazkam liudna kad kasiuko nebegales palost :-) toliau bulvare buratinas atrodo klasiskai, nu nerealiai... toks stiklinis, ir visai ne kazkoks turegelis kaip kazkas ten sake :-) toliau VOLVO autoservisas jau irgi apsitvere savo zona(isvaziuojant link bubiu :-)
                                      Butu smagu isvysti siu objektu foto, imeskit jei turi siu naujienu.

Comment

Kadangi į Ginkūnus reikia važiuoti pro centrą,tai "nutraukiau jau čia diskutuotą komercinės paskirties pastatą netoli BMS Megapolio(nuotraukos nelabai ryškios,nes darytos iš važiuojančios mašinos pro nešvarų langą,tačiau statybų eiga vistiek matosi).
                                        Mano darbai deviantart'e

Comment

Parašė FLSHS Rodyti pranešimą
                                          Vieniems mano pazystamiems investuotojams, kurie lankesi siauliuose ir siauliu klubuose atejo ideja siauliuose pastatyti dar viena pramogu kluba. Nes kiek aplankeme klubu, nei vienas nepatiko. Tipo siauliuose nera vakarietisko lygio pramogu klubo. Bet as asmeniskai sakau, kad siauliuose klubu yra gana nemazai ir konkurencija butu turbut didele. Maxas , mega , martini , grand club , neopolis .. dar pegasas.. kazkaip atrodo utopine ideja iterpti dar 1. kaip jus manote ar butu verta kanors cia organizuoti?
                                          Manau verta nes daugumoje ju ar bent daugumos daugumoje vakaru amziaus cenzas yra 21 metai :-) jei tai butu klubas nuo 18 metu... tada sakyciau perpektyviau :-) ir efektyviau konkurencingumo atzvilgiu :-)

Comment

Working...
                                          X